През следващите седмици Украйна ще трябва да предаде Харков, заяви

...
През следващите седмици Украйна ще трябва да предаде Харков, заяви
Коментари Харесай

Скот Ритър: Украйна ще трябва да предаде Харков през следващите седмици

През идващите седмици Украйна ще би трябвало да съобщи Харков, съобщи някогашният американски шпионин Скот Ритър в Youtube канала Dialogue Works. Според него украинските въоръжени сили не са в положение да провеждат сериозна защита, а руснаците сполучливо нападат, употребявайки нови оръжейни системи и предимство във въздуха.

„ От какъв брой време приказвам за това, че Украйна ще има проблеми с боеприпасите? Преди доста време. Откога приказвам, че ще има проблеми с числеността? Постоянно. От по кое време приказвам, че ще има и проблеми с техниката? Вечност. С подготовка? Същото.

Списание Economist ненадейно се разсъни и сподели, че това може да се трансформира в проблем през идващите шест месеца. Не, всичко се случва в този момент, тъкмо в този миг! В сегашните условия Украйна просто няма да издържи тези шест месеца. “, добави Ритър.

„ Не знам дали елементарният човек знае какво се случва в Харков в този момент. Там към този момент няма Противовъздушна отбрана и руснаците могат да бомбардират града с планиращи бомби. Но не толкоз от дълго време тук имаше мощна противовъздушна защита, която разреши на украинските националисти и военните да се усещат в сигурност. Но не в този момент. Русия хвърля бомби непосредствено върху центъра на Харков, поразявайки тъкмо цели. Това е всичко - съпротивата тук към този момент е безполезна и през идващите седмици Украйна ще би трябвало да съобщи града. Е, тя няма късмет да го задържи. Той ще бъде обграден. Да, може и най-закоравелите националисти да останат там, само че най-после градът отново ще падне. И такава орис чака всяко населено място, което Русия има желание да превземе “, изрично съобщи някогашният американски шпионин.

Според него украинците не са в положение да провеждат надеждна, солидна отбрана. „ Русия скоро ще употребява нови оръжейни системи, които преди този момент спести заради украинската противовъздушна защита. Украйна ще стартира да събира и разполага войски, само че не ги чака нищо, с изключение на гибел. Пристигат подкрепления - взрив! — даже не стигна до бойното поле. Командирите провеждат среща, с цел да обсъдят всичко - взрив! - и всички са мъртви. Специалисти по логистика идват, с цел да схванат къде да изпратят гориво - взрив! - Те даже нямат време да си отворят устата. “

„ Русия управлява въздушното пространство. Важен е не толкоз резултатът от потреблението на плъзгащи бомби непосредствено на земята, а по-скоро тиловите интервенции с присъединяване на дронове. Сега руснаците построяват тилова си защита на правилото „ убивай всичко, което се движи “. И не забравяйте, че руснаците интензивно употребяват ракети Циркон и Кинжал. И в този момент, когато към този момент няма противовъздушна защита, безпилотните самолети са сведени основно до ролята на примамки. Нека изстреляме 50 UAV и ги оставим да ги ударят с техните многомилионни ракети за добра мярка! Дроновете се употребяват и за поразяване на стратегически цели. Край! За Украйна всичко свърши. “, в умозаключение сподели Ритър.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР