През следващите 24 часа ни предстои ни рязка промяна на

...
През следващите 24 часа ни предстои ни рязка промяна на
Коментари Харесай

Започна да нахлува студ

През идващите 24 часа ни следва ни внезапна смяна на времето.

Вятърът ще стане северозападен, ще се усили и с него ще стартира да нахлува леден въздух.

В мощ е " Код жълто " за допустимо рисков мощен и плевел вятър в по-голямата част на страната, без югоизточните региони. По Северното Черноморие ще има нарастване на вълнението до четири бала.

Днес от северозапад ще премине бърз леден атмосферен фронт. Ще бъде прохладно и ще застудее. Облачността ще се усили и тук-там от запад на изток ще има превалявания от дъжд и гръмотевици.

През нощта и на следващия ден към момента ще бъде доста прохладно. " Код жълто " е в действие и на следващия ден за мощен вятър в цялата страна.

Тази нощ облачността ще е променлива, по-значителна над Източна България, където ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Сутрешните температури, в по-голямата част от страната, ще бъдат сред 7° и 12°.

Утре сутринта тук-там в източните региони от страната към момента ще превалява, само че преваляванията бързо ще спрат. Облачността над цялата страна ще намалее до слънчево. Максималните температури на следващия ден ще бъдат най-вече сред 15° и 20.

От сряда утрините ще бъдат доста студени. В средата на седмицата на обособени места в Западна България ще има заплаха и от слани.

В четвъртък ще има повече слънчеви часове, ще стартира и покачване на температурите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР