През следващата седмица волейболният Левски посреща австрийския Амщетен в 1/16-финалите

...
През следващата седмица волейболният Левски посреща австрийския Амщетен в 1/16-финалите
Коментари Харесай

Левски започва европейската си кампания срещу австрийци


През идната седмица волейболният Левски посреща австрийския Амщетен в 1/16-финалите от европейския шампионат за Купата на кандидатите (Challenge Cup). Отборът, воден от Андрей Жеков, ще изиграе и двата си мача против гостите от алпийската страна на 7 и 8 декември в София, а срещите ще бъдат излъчени онлайн по B1B Box.

Challenge Cup е третият по мощ шампионат в европейския волейбол. Причината и двата мача да се изиграят на територията на България е локдауна в Австрия, който не разрешава дуелът да се развие в разменено посещение.

Радвам се, че Левски се завръща на европейската сцена след три години. За нас това е добра опция да срещнем непознати тимове, да съпоставим уменията си. В нашия тим има млади състезатели, които ще създадат дебют и сигурно ще има неспокойствие. Подобни срещи оказват помощ за развиването, дават един спомагателен тласък и всяка победа е скъпа. Нямаме доста информация за тима на Амщетен, само че ще се подготвим по допустимо най-хубавия метод “, съобщи треньорът на Левски Андрей Жеков.

Срещите сред Левски и Амщетен във вторник и сряда са с начален час 18:30. Феновете на клуба ще могат да го поддържат онлайн в залата и да закупят билети при владеене на зелен документ или негативен тест. Цените на билетите са 7 лв. за възрастни и 5 за възпитаници и студенти за един мач. Пакетната цена за двата мача е надлежно 10 лв. за възрастни и 7 за възпитаници и студенти.



Тези, които предпочетат директните телевизионни излъчвания на B1B Box, ще бъдат в компанията на журналиста Петър Стоянов и някогашните национали Димо Тонев, Николай Иванов и Евгени Иванов, които ще обезпечат коментара и студийната стратегия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР