През следващата седмица промяна на синоптичната обстановка не се очаква.

...
През следващата седмица промяна на синоптичната обстановка не се очаква.
Коментари Харесай

Слънчево и топло време и през новата седмица

През идната седмица смяна на синоптичната конюнктура не се чака. Времето ще остане слънчево и топло за интервала, предвиждат синоптиците от Националния институт по метеорология и хидрология.

В множеството региони ще бъде най-вече слънчево, тук-там в низините в източната половина от страната и по поречието на Дунав, в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. Ще бъде съвсем безшумно. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 21° и 26°, а минималните най-често ще бъдат сред 7° и 12°.

За Димитровден, когато съгласно националните показа от стартира зимата, от североизток температурите напълно едва ще се намалят. В планините през целия интервал ще остане слънчево и с температури, по-високи от естествените за втората половина от октомври.

Днес ще бъде слънчево. Преди обяд в източните региони към момента ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури, в множеството региони, ще бъдат сред 22° и 27°.

 

tvn.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР