През септември Земята ще бъде обхваната от няколко магнитни бури

...
През септември Земята ще бъде обхваната от няколко магнитни бури
Коментари Харесай

На 3, 4 и 5 септември някои хора могат да усетят дискомфорт

През септември Земята ще бъде обхваната от няколко магнитни стихии с друга мощ.

За сензитивните на такива явления хора е мъчно да преживеят тези интервали, само че има препоръки, които ще оказват помощ да се избегне отрицателното влияние на слънчевите изригвания.

Кога се чакат магнитните стихии?

Метеоролозите отбелязават, че заради несъразмерната интензивност на Слънцето на 3, 4 и 5 септември на Земята ще има магнитни стихии с показател 6 (висок).

Особено в този интервал би трябвало да сте деликатни, защото бурите въздействат отрицателно на здравето на хората.

На 13 и 16 септември също се чакат междинни магнитни стихии. През този интервал е по-добре да избягвате тежка, мазна храна, алкохол и енергийни питиета.

Прогнозата за слънчеви и геомагнитни стихии се пресмята благодарение на сателитни системи на NOAA, TESIS и научни интернационалните метеорологични лаборатории по целия свят, тъй че дава точни резултати, написа " Здраве.то ".

Как магнитните стихии въздействат на тялото

Бременни дами, дребни деца и възрастни хора попадат в рисковата зона на метеорологични удари. Хората с проблеми със сърцето или кръвоносните съдове е най-вероятно да бъдат наранени.

По време на магнитни стихии може да стартира да ви болят главата и ставите. Появяват се проблеми с кръвното налягане, сърцето и съня. Също по този начин през този интервал може да се появи незаинтересованост, експанзия, безпокойствие и страхове.

В такива дни би трябвало да си осигурите здрав сън и да не се преуморявате. Необходимо е да се понижи прочувственият и физическият стрес, да се почива повече.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР