През седмицата Националната агенция за приходите продаде на търг първите

...
През седмицата Националната агенция за приходите продаде на търг първите
Коментари Харесай

Шефът на НАП за Барселонагейт, проверките на Лукойл и търга за конфискувани автомобили на пияни и дрогирани шофьори

През седмицата Националната организация за приходите продаде на търг първите коли, иззети от пияни или дрогирани водачи. За разлика от другите доходи - за тези изпълнителният шеф на организацията Румен Спецов се надява не да порастват, а да понижават.

Какво демонстрират резултатите от знакови проверки като тази на Васил Божкв, " Барселонагейт ", а и инспекциите на " Лукойл " персонално от изпълнителния шеф. Ще може ли Национална агенция за приходите да се оправи с приходите следващата година, в случай че депутатите отхвърлят данъчните ограничения като " донос-бонус ", както и останалите ориентирани за изсветляване - най-много на ресторантьорския отрасъл?  Отговорите на тези въпроси пред NOVA даде Румен Спецов.

" Надявам се да има резултат от търговете на коли, отнети от пияни или дрогирани водачи. Защото това, което се случва по пътищата е неприемливо ", уточни той. И добави: " Вътрешното ми предпочитание не е за търга. Въпросът е в рестриктивните ограничения, които се подхващат против тези водачи ". 

По думите му той се надява, откакто се продават първите коли, останалите водачи " да демонстрират повече внимание ". " Ако не ще продължим. Това ни е вменено като обвързване по закон ", безапелационен е изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите. 

Повече вижте във видеото!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР