През седмицата голям резонанс предизвика изявлението на Габриел Бушар, президент

...
През седмицата голям резонанс предизвика изявлението на Габриел Бушар, президент
Коментари Харесай

Трансджендър/ката Габриел: Да се забранят отношенията между мъж и жена СНИМКИ 18+

През седмицата огромен резонанс провокира изказването на Габриел Бушар, президент на Федерацията на дамите от Квебек (FFQ, най-голямата и най-влиятелна женска организация на френска и цяла Канада).


Транссексуалната жена Габриел Бушар (мъж, правещ се на жена) скандализира Канада с предложенията си

Известната 51-годишна феминистка и лява обществена активистка предложи – внимание! – „ да се забранят и да се отстранен “ връзките сред мъжете и дамите. Да, тъй като хетеросексуалните връзки по своята същина са „ прекомерно жестоки “.


Габриел Бушар

Ето, какво написа тя в Туитър: „ Настана време да се замислим за възбраната на хетеросексуалните връзки. Отношенията в хетеросексуалната двойка са прекомерно жестоки. При това, те доста постоянно са учредени на религиозна теория.

Дойде времето да стартираме диалога за тяхната възбрана и унищожаване. Статистиката удостоверява, че множеството от случаите на убийства на дами се случват в подтекста на интимните връзки с мъже “.


Постът на Габриел Бушан в обществената мрежа.

Дори супер напредналата и мегапрогресивна Канада одобри самодейността на госпожа Bouchard Бушар леко объркана. Ричард Мартино, колумнист на Le Journal de Montreal, се скара на президента на федерацията на дамите в Канада за нейната „ непросветеност “ и „ нереално левичарство “.

Дясната журналистка и писателка, Дениз Бомбардие, я иронизира на тематика „ несигурно време “. Радиоводещият Джонатан Трюдо, назова туита на Бушар „ нелепост “ и „ щета за идеята на феминизма “ и я прикани да си подаде оставката.

Министърът на труда, заетостта и обществената взаимност в Квебек Жан Буле в изявление за Le Devoir призна опцията за преразглеждане на въпроса за финансирането на FFQ от страната заради „ голословните мнения “ на нейния водач.

Някои членове на управлението на женската федерация в Квебек заговориха за евентуалното премахване на Бушар, която „ заплашва финансирането на организацията “.

Но… Скоро министър председателят на Квебек и водачът на национал-либералната партия „ Коалиция за бъдещето на Квебек “ Франсоа Лего дезавуира (отмина) думите на министъра на труда Буле и гордо напомни за „ свободата “ и прикани за необятно разискване на самодейността на госпожа Бушар.

Федералното държавно управление на Канада изрично отхвърли опцията за понижаване на паричните траншове за FFQ. В имейл, изпратен до Le Devoir, Федералното министерство за дамите и равенството сред половете (министър е имигрантката Мариам Монсеф от племената хазари в Афганистан и главен функционер на ръководещата Либерална партия на Канада), удостовери желанието министерството да остане един от главните спонсори на федерацията на дамите в Квебек, тъй като това е „ организацията, бореща се за поощряване на равенството сред половете и против насилието, учредено на пола “. Бушар изрично отхвърли да подаде оставка, а женските профсъюзни придвижвания в границите на FFQ показаха своята поддръжка. Завеса.

Руската блогосфера реагира бурно на събитието. Директорът на Института за проблемите на глобализацията Михаил Делягин: „ Преди да се посмеете и да го изпратите на другари, помислете когато това го споделя човек с инста-TP спомагателна хромозома, то в действителност е смешно, само че когато е написано от президента на федерацията на цялата страна, към този момент става в действителност ужасно “.

Колумнистът на NewsFront Юлия Витязева: „ Всяка възбрана е съпроводена от наказване за нейното нарушаване. Лелята към момента не е оповестила какво ще прави с тези дами и мъже, които не желаят да се занимават с еднополови връзки? В такива случаи би трябвало да сте поредни. Очаквам с неспокойствие оферти за превантивни и наказателни ограничения “.


Тази фотография на трансджендъри в армията обиколи предходната година медиите и интернет

А превантивните и наказателните ограничения не са далеч… Но, сътрудници, Вие грешите. Това не е вуйна. Габриел Бушар е трансджендър („ първата транссексуална жена, която управлява феминистката организация “). Преди да бъде определена за президент на женската федерация в Квебек, тя (той) служи в Военноморски сили на Канада, управлява ИТ план и Центъра за битка с потисничеството на половете.

Носител е на влиятелната премия на ЛГБТ Квебек. Пресата я (го) назовава „ сладкодумен оратор, буен последовател на транссексуалните и откровена феминистка “. За главната задача, тя счита „ деконструкцията на концепциите за майчинството и бащинството “. През юни предходната година тя съобщи: „ Трябва да обсъдим наложителната вазектомия (мъжка стерилизация) на 18 години “.


Транссексуалният мъж (жена, трансформирала се в мъж) Уайли Симпсън предходната година роди момченце

Не се тормозете, не се плашете. Нека дегенератите не престават в същия дух. Главното е да защитим нашата страна от „ прогресивните трендове “, написа в. Труд.

Бележка на редакцията : Вижте до каква степен го докараха в цивилизования свят. Предлагаме на читателите сами да си създадат извод и да видят за какви оферти става дума.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР