През последния месец пазарът на недвижими имоти се приспособи към

...
През последния месец пазарът на недвижими имоти се приспособи към
Коментари Харесай

апартаменти на специални цени в комплекс ФЕМИЛИ ГАРДЪН на инвеститора „Явор“ АД


През последния месец пазарът на недвижими парцели се приспособи към изключителното състояние. Интересът на клиентите, търсещи нов дом се насочи към жилища, подобаващи за пълностоен живот, даже в изискванията на наложена изолираност. Хората, купувайки жилище в градеж търсят одобрен и благонадежден вложител, потвърден с дълготраен опит и безкомпромисно качество.

Комплекс ФЕМИЛИ ГАРДЪН на ‚Явор “ АД е един от най-мащабните планове във Варна, подобаващ както за инвестиция, по този начин и за покупка на лично жилище. Локацията на комплекса е доста комфортна – в необятния център на Варна, на ул. „ Орех “ №2, на броени минути пешеходно разстояние до два от най-големите молове в града. Районът е добре обвързван с всички останали елементи на града посредством голям брой комфортни линии на градския превоз, а в непосредствена непосредственост има учебни заведения, детски градини, магазини и медицински център. ФЕМИЛИ ГАРДЪН разполага с парк от над 10 дка, без достъп на коли - единствено зеленина, зони за отдих, пешеходни и велоалеи, детски площадки, външни фитнес уреди и свободни поляни, където майките с дребни деца да се разхождат на чист въздух.

Безспорните преимущества на комплекса обуславят и огромния интерес към него от страна на клиентите, като 92% от жилищата от първия стадий на строителство към този момент са продадени. В момента вложителят предлага специфична селекция на свободни жилища от дребното останали за продажба. Всички цени на останалите за продажба жилища във ФЕМИЛИ ГАРДЪН ще бъдат обновени със 7 до 10% нагоре след 5-ти юни тази година. Селекцията подчертава върху жилища в две посоки: функционални жилища с преференциална цена, подобаващи за инвестиция и удобни жилища с удобно ревю на налична цена, подобаващи за първокласен живот. На началната страница на уеб страницата на ФЕМИЛИ ГАРДЪН има бутон, който води към селекцията жилища с тъкмо изложение и систематизиране на всеки един от тях.



Започна и подготовката за строителството на комплекса . В границите на парцела се построява бетонов възел на компания сътрудник на вложителя, който доста ще улесни процеса на строителство и ще спести времето за логистика. По този метод се реализира наблюдаване и надзор при правенето на бетона, мониторинг на процеса на разбъркване на съставките му, като се подсигурява неговото качество и се покачва продуктивността.

В момента интензивно се проектират секциите от втория стадий на строителството на комплекса, като продажбите ще започват до месец.

Информация за ФЕМИЛИ ГАРДЪН и други планове на ЯВOР АД може да получите в офиса на отдел „ Продажби “ на бул. Република 117 (Търговски център „ Явор “), 4 ет., на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на email: [email protected] или в уеб страницата на компанията  http://www.yavorad.com .

*публикация

 

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР