През последния летен месец ще се появят до шест магнитни

...
През последния летен месец ще се появят до шест магнитни
Коментари Харесай

Задават се 6 магнитни бури през август

През последния летен месец ще се появят до шест магнитни стихии с друга мощ, тъй че даже хора, на които не им въздействат по принцип, могат да почувстват прочут дискомфорт , предават dariknews.bg.

Магнитните стихии пораждат, когато поток от слънчева материя удари магнитното поле на Земята, създавайки някои талази.

Те са предизвиквани от изригвания на Слънцето и могат да причинят разстройства в електричеството, радиовръзките и сателитната навигация. Те могат да повлияят отрицателно и върху самочувствието на някои хора.
 Време е за рисково подчертани очи и сетивен взор от YSL! Edna предлага Време е за рисково подчертани очи и сетивен взор от YSL!
Слаба стихия ще се случи на 2 август, тъй че няма да засегне по-голямата част от популацията по никакъв метод. Средната стихия ще се случи на 10 август.

Още след няколко дни - на 13-ти и 14-ти - ще се появят слаби феномени, до момента в който на 21-ви и 22-ри ще има мощна стихия, която ще продължи повече от един ден. Последното събитие се чака на 29 август.

Ето какво да очаквате по време на магнитна стихия:
Как ни въздействат магнитните стихии 5 фотоси  Как ни въздействат магнитните стихии  Как ни въздействат магнитните стихии  Как ни въздействат магнитните стихии  Как ни въздействат магнитните стихии
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР