През последните пет месеца Дуейн Джонсън не ни дава мира

...
През последните пет месеца Дуейн Джонсън не ни дава мира
Коментари Харесай

Първи трейлър на Бързи и яростни: Хобс и Шоу

През последните пет месеца Дуейн Джонсън не ни дава мира с подготвяния spin-off (филм, произлизащ от към този момент действителен, само че с акцент върху разнообразни аспекти) на " Бързи и гневни ".
 Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, Дуейн Джонсън, Джейсън Момоа и може ли да ги забележим във кино лентата
Могат ли Аквамен и Скалата да бъдят братя

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw се обрисува доста забавен

На доктрина " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) наподобява доста обещаващо, тъй като имаме двама герои от потвърден франчайз. А актьорите (освен Дуейн Джонсън) са Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби и Ейза Гонзалез .

Публикация, споделена от Hobbs & Shaw (@hobbsandshaw) на Яну 31, 2019 в 9:30 PST

Добрата вест е, че преди броени минути Скалата и Universal ни дадоха и първия филмов откъс. От него излиза наяве и каква е концепцията. Брикстън (Идрис Елба) е главният изверг, който обаче не е елементарен човек. Брикстън има нечовешка мощ и патроните са като пуканки за него - не могат да го наранят.

Публикация, споделена от Hobbs & Shaw (@hobbsandshaw) на Яну 30, 2019 в 1:31 PST

Той е генетично усъвършенстван човек - безусловно. И тъй като е нещо невиждано, английските секрети служби вземат решение, че би трябвало да повикат тежката артилерия в лицето на Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм).

Публикация, споделена от Hobbs & Shaw (@hobbsandshaw) на Яну 30, 2019 в 3:29 PST

Всичко добре, само че тези двамата не се понасят, но въобще. Ще им се наложи обаче да преглътнат несъгласията, тъй като Брикстън отвлича сестрата на Шоу - Хати (Ванеса Кърби). И по този начин стартира огромната веселба с доста бойни подиуми и типичния за филмите на Скалата комизъм.
 Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, Дуейн Джонсън, Роман Рейнс и нови фотоси от кино лентата
Кой се причислява към Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Подготвяният spin-off на " Бързи и гневни " наподобява все по-впечатляващо

Изглежда сносно и сме сигурни, че ще бъде един от положителните екшъни през последните години. Трейлърът не ни демонстрира героите на Ейза Гонзалез и Роман Рейнс, само че тях ги чакаме в идващия, тъй като фотосите на " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " завършиха едвам преди седмица.

" Бързи и гневни: Хобс и Шоу " е по кината от 2 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР