През последните няколко месеца Памела Андерсън, която през по-голямата част

...
През последните няколко месеца Памела Андерсън, която през по-голямата част
Коментари Харесай

Памела Андерсън вдъхновява с новата си естествена визия без грим: “Това е свобода”

През последните няколко месеца Памела Андерсън, която през по-голямата част от кариерата си беше известна като актриса и модел на Playboy, съвсем изцяло се отхвърля от грима си, като вместо това залага на спокойна и свежа визия, а луничките ѝ са изцяло забележими, оповестяват Global News.

Дори и на най-значимите събития, като ревюто на Vivienne Westwood на Седмицата на модата в Париж предходната седмица, Андерсън не се преценява със обществените правила и прегръща естествената си хубост.

Бившата звезда от " Спасители на плажа " носеше единствено лек пласт серпантина и винтидж дизайнерски облекла от личния си дрешник на събитието в Париж.

В изявление за Vogue France56-годишната Андерсън съобщи, че изборът да не носи грим преди ревюто на Vivienne Westwood е пристигнал подсъзнателно.

" Обличах се в тези красиви облекла и си мислех: " Не желая да се състезавам с облеклата. Не се пробвам да бъда най-красивото момиче в стаята ", изяснява тя в изявлението, оповестено във вторник. " Чувствам, че това е независимост ", споделя актрисата.

Тяне разполагаше с блестящ екип или стилист за събитието, които са съвсем повсеместни за всяка звезда.

" Понякога би трябвало да предизвикваш хубостта ", изясни тя и добави, че майка ѝ постоянно е казвала, че един ден хубавицата ще се умори да носи грим.

" Ако всички гоним младостта или преследваме визията си за това какво е хубостта в стилните списания и всичко останало, единствено ще бъдем разочаровани, а може би и малко тъжни. "



Андерсън съобщи, че като жена в общественото пространство желае да бъде модел за подражателство за другите и да потвърди, че дамите на всяка възраст не би трябвало да се преценяват със строги стандарти за хубост.

Много от почитателите на Андерсън, както и други известни персони, похвалиха Андерсън за новата ѝ визия без грим.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР