През последните месеци все по-често се говори за тенденцията на

...
През последните месеци все по-често се говори за тенденцията на
Коментари Харесай

Тихият лукс и 10 стайлинг идеи как да го постигнем по-лесно

През последните месеци все по-често се приказва за наклонността на тихия разкош, която стартира от Гуинет Полтроу и нейният грациозен стайлинг при появите й в съда преди няколко месеца. Като цялостна диаметралност на логоманията и крещящите цветове и принтове, този вид облекло се отличава с неутралните тонове, класическите кройки, неналичието на лога и с качествените материи като памук, вълна, кашмир и коприна, които се употребяват за облеклата. Като образец за този тренд можем да дадем и стила на София Ричи, Амал Клуни, както и ненапълно Виктория Бекъм.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Sofia Richie Grainge (@sofiarichiegrainge)

Тихият разкош сигурно ни въодушевява доста, изключително при започване на работната седмица, както и за новия сезон, който следва. Но по какъв начин да успеем да си създадем подобен дрешник с по-малък бюджет, когато не можем да си позволим висок клас марки като известните дами, които към този момент споменахме? Първото, което можем да създадем, е да се откажем от ненужните аксесоари в нашите тоалети. Фокусираме се напълно върху по-неутрални нюанси като бежово, черно, каки или кафяво. Избираме вършиме или леко вталените кройки и заобикаляме всичко, което е прекомерно тясно или прекомерно обемно. Така една къса жилетка в композиция със семпли дънки и мокасини може да бъде съвършената интерпретация на този тренд.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Харесваме го освен поради неговата грациозност и ненапълно минимализъм, само че и тъй като още веднъж ни насочва към класическия капсулен дрешник, в който заобикаляме да трупаме непотребни неща, а по-скоро влагаме в малко, само че качествени. Дрехи и аксесоари, които ще устоят и на времето, и на моментните сезонни трендове. Ако въпреки всичко разчитаме на по-достъпните марки, е добре да обръщаме внимание на състава на облеклата, с цел да изберем допустимо най-хубавото качество.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

 
12 шопинг находки с роклята, която стана неизменима част от капсулния ни дрешник

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР