През последните месеци и години Уилоу Смит демонстрира, че не

...
През последните месеци и години Уилоу Смит демонстрира, че не
Коментари Харесай

Уилоу Смит обръсна главата си

През последните месеци и години Уилоу Смит показва, че не се трогва доста от това какво е мнението на хората и какви са настройките и нормите като цяло.
 Джейда Пинкет, Уилоу Смит, Адриан Банфийлд-Норис и интимната процедура, на която се подложиха в Red Table Talk
Интимната процедура, на която Джейда Пинкет-Смит се подложи в ефир

Заедно с щерка си и майка си

Дъщерята на Уил Смит приказва намерено както за проблемите си, по този начин и за съвсем всички значими решения, които взима в персонален проект. А следващото беше малко изненадващо (или пък не чак толкова).

20-годишната Уилоу реши да обръсне главата си по време на поп-пънк осъществяване на песента ѝ от 2010 година - " Whip My Hair ". Изпълнението беше част от събитието Willow in Concert: Lately I Feel Everything, предавано във Фейсбук и имащо за цел да промотира четвъртия ѝ студиен албум.

Всъщност решението и дейностите на Уилоу Смит в действителност не са чак толкоз изненадващи, тъй като това е третият път, в който взема решение да се раздели с косата си. В клип зад кулисите на шоуто споделя, че постоянно го прави, когато в живота си е в повратни моменти.
 Уилоу Смит, Фейсбук Watch, Red Table Talk и какво мисли дъщерята на Уил Смит за моногамията
Какво мисли дъщерята на Уил Смит за моногамията

Уилоу Смит има какво да ни каже

А този в този момент е тъкмо подобен. За последно Уилоу подстрига косата си до кожа през март предходната година. А първият ѝ път беше през 2012 година когато беше на 11 години, написа People. А единствено преди няколко дни Джейда Пинкет Смит също реши, че косата ѝ е допълнително.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР