През последните години в България се наложи порочен модел на

...
През последните години в България се наложи порочен модел на
Коментари Харесай

Кой управлява държавата?

През последните години в България се наложи циничен модел на ръководство, при който на процедура страната се ръководи от по този начин наречените ПР-и! Да, вярно разбрахте, страната се ръководи от ПР-и, които се разпореждат в Народното събрание и на всички равнища във властта.

ПР-ите са тези, които дефинират кой народен представител да вземем за пример да вземе присъединяване в дадена медия и дали изобщо да взе участие в случай че медията не е от комфортните. В това отношение ГЕРБ са първенци, защото в случай че общоизвестния за медиите Николчо коли и беси и на процедура сякаш ръководи парламентарната група. Едва ли гласоподавателите на ГЕРБ са знаели, че гласувайки за своите избраници те ще бъдат командвани от ПР-а Николчо, който нито се е явявал на избори, нито е различим за гласоподавателите на ГЕРБ, само че Николчо е този, който позволява и дефинира обществените изяви на националните избраници от партията. Този
циничен модел на ръководство е пренесен във всички институции, където виновните длъжностни лица са под диктовката на други Николчовци, които диктуват дейностите и изискванията.

Повечето медии не смеят да повдигат този въпрос, защото от Николчовците зависи дали ще имат контракти за медийно отразяване и дали ще приберат отговарящ къс от партийната дотацията по време на избори. Май, май Николчовците от дълго време ръководят страната!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР