През последните години се появиха телевизионни продукции, които не само

...
През последните години се появиха телевизионни продукции, които не само
Коментари Харесай

Зад кулисите на „Белият лотос“: Лукс и екзотика в хотелите от сезон 3

През последните години се появиха телевизионни продукции, които освен станаха шлагер измежду феновете и обраха премиите на критиците, само че и сътвориха нови трендове и фешън течения.

" Белият лотос " е безапелационен образец за това.

Сериалът се подреди измежду най-гледаните продукции освен поради трагичните си сюжети и съвършени актьорски осъществявания, само че и с локациите на снимане още от първия сезон през 2021 година

Тези, които с неспокойствие чакат третия сезон на  HBO драмата, евентуално към този момент са разбрали, че след Хаваите и Сицилия, действието в новите епизоди ще се развива в другоземен Тайланд.

След месеци на дълго очакване, локациите най-сетне бяха доказани от Bloomberg и са толкоз любопитни, колкото и хотелите от предходните сезони, написа TimeOut.

На първо място е на остров Кох Самуи.

Той разполага с 60 вили, които се издигат на кокили, заобиколени от високи палми с прелестна панорама към Тайландския залив.



Гостите на първокласния комплекс могат да се възползват и от СПА център, сврян измежду гъсталаците на джунглата.


Сн. fourseasons/kohsamui

Второто доказано място е в Пукет, който се състои от 113 вили с басейни, въодушевени от обичайни тайландски къщи и голям ресторант.






Сн. anantara/mai-khao-phuket

Макар че новите епизоди на " Белият лотос " ще се излъчат едвам през 2025 година, от туристическото посланичество на Тайланд към този момент чакат блясъка на прожекторите да бъде ориентиран към локалните местоположения.

" За нас е чест, че удивителният Тайланд ще бъде показан като снимачна площадка на дълго чакания иден сезон на " Белият лотос ", обявиха по-рано пред CNN от Туристическият орган на Тайланд (TAT).

" Екзотичната естествена хубост на кралството, богатите исторически забележителности и разнообразните ландшафти са идеалната среда за шерване на нашата завладяваща просвета, фантастична кухня, първокласни уелнес и първокласни оферти и най-много на нашите хора и тайландско гостолюбие ", добавя организацията.

Джанет Греъм Борба, вицепрезидент по продукцията в HBO&Max, съобщи:

" За нас е наслаждение да си партнираме с Туристическия орган на Тайланд, с цел да осъществим креативната визия и да покажем всичко, което красивата страна Тайланд може да предложи, до момента в който идната група посетители се настанява в " Белият лотос ".

Освен фотоси в Тайланд, третият сезон ще включва и нов актьорски състав.

За феновете обаче остава мистерия дали ще видят още веднъж персонажа на Таня, който беше единственият присъстващ и в двата сезона на поредицата.

" Белият лотос " завоюва 10 награди " Еми " за първия си сезон, в това число за поддържаща женска роля за Дженифър Кулидж, в ролята на Таня.

Тя сграбчи и премията " Златен глобус " за втория сезон, който завоюва и наградата за най-хубав сериал.

Сценарист и режисьор на поредицата е Майк Уайт, който е изпълнителен продуцент дружно с Дейвид Бернад и Марк Камин.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР