През последните години, особено покрай пандемията, толкова комфортно се наместихме

...
През последните години, особено покрай пандемията, толкова комфортно се наместихме
Коментари Харесай

Обувките с плaтформи никога не са били по-изискани и тези 14 тоалета го доказват

През последните години, изключително около пандемията, толкоз удобно се наместихме в кецовете и маратонките, че високите токчета останаха на дъното на дрешника или най-малко до момента в който не се появи някое празненство, което си заслужава обуването им. Този сезон обаче дизайнерите като че ли не стопират да ни провокират, да ни изваждат от зоната ни на комфорт, с цел да покажем повече смелост в си.
               

От една страна към този момент съумяват да го създадат с всички тези ярки цветове, които са завладяли пролетните сбирки, а от друга е завръщането на елегантните обувки. И токчетата освен се завръщат, само че са съпроводени от постоянни и извисяващи ни платформи. И колкото са по-големи и даже леко груби, толкоз по-добре. Някои модели също са в, което ги прави още по-отличителни, а страхотни и разнообразни разновидности към този момент демонстрираха огромните марки като Versace,, Bottega Veneta и Schiaparelli.
               

Виждаме ги все по-често и в нюз фийда ни в Инстаграм и то в най-различни комбинации, тъй като обувките с ултра високи токчета и платформи могат да стоят изтънчено както с кожен панталон и тишърт, по този начин и с разнообразни рокли. Те са подобаващи и за завърналите се измежду трендовете мини дължини - и при полите, и при панталоните.
               

И макар че наподобяват непостижими за носене, точно платформата е онази част, която в действителност прави високите токчета доста по-удобни. Освен това постоянно трансформират стойката и с тях изглеждаме по-уверени, елегантни и женствени.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР