През последните години, жените се оплакват от мъжката липса на

...
През последните години, жените се оплакват от мъжката липса на
Коментари Харесай

Така трябва да се държи една жена, за да може мъжът да търси любовта й през целия си живот! И не само до първата интимност…

През последните години, дамите се оплакват от мъжката липса на самодейност, мързел и равнодушие. Както нормално става,  романтиката свършва след първия секс или брак, тя не се усеща към този момент като жена, носи целия товар върху себе, грижи се за него, а той – козел, комуто тя е подарила най-хубавите си години, обвързаност и обич. Може би ще се изненадате, но  виновността за това в множеството случаи е на самите дами..

 връзките сред мъжете и дамите

Ти просто не му разрешаваш да обича себе си. Жената би трябвало да остане бездейна, тъй че мъжът да не губи интерес. Но по какъв начин да го направи умело, споделя публицистичният екип на сайта   „ Так просто! “.    Щастливите взаимоотношения  трябва да носят наслада и на двамата сътрудници и да не водят до прочувствено изгаряне.

 © Депозит Снимки

Как една жена да се държи с мъж

Жените са оставили на мъжете освен правото да носят панталони,  да вървят на работа и да мачкат железа във фитнеса, само че и  самите те са се трансформирали в хищници. Тук всичко е разумно: колкото повече тичаш след един мъж, толкоз по-бързо той ще бяга от вас. Психолозите споделят:  „ Колкото повече една жена страда от липса на мъжката обич, толкоз повече той страда от остатъка на любовта й “  . Оказва се, че мъжете и дамите просто си разменят функциите.

 връзките сред мъжете и дамите

Вижте даже природата. Кокошката бяга от петела, кравата от бика, тигрицата от тигъра, само че не и противоположното. Колкото повече решавате наместо  мъжа разнообразни неща, планирате без присъединяване му  отмора, вечеря в ресторант, годишнина, толкоз по-малко ще го направи самият той. И за какво, в случай че ти правиш всичко? Той бързо става безразличен. И не казвайте, че той не може, в случай, че вие вършиме всичко.

 връзките сред мъжете и дамите

Той може да направи всичко. Просто намеквайте, само че не го правете. Във една връзка постоянно би трябвало да споделяте. Използвай времето, което прекарваш в преследването на мъжа, за себе си. Красивите и спокойни дами могат да въодушевяват за всевъзможни каузи. Така че не бягай след мъжа. И е елементарно да го извършите, в случай че следвате петте правила на безучастие.

Казвай сбогом първа, първа затваряй телефона и първа предлагай разлъка. Така че у мъжа дза се появат мисли:  „ Защо тя затвори телефона? “  ,  „ И къде желае тя да отидем? “  ,  „ Може ли в действителност да се оправи без мен? “  . Колкото повече мъжът мисли за теб , толкоз повече се привързва. Колкото повече мисли, толкоз по-силна е любовта!

Не тичайте след мъжа, а се занимавайте със себе си. Напълнете себе си със светлина, която ще освети всичко в близост! Такава е  мъдростта  на  дамата  . 

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР