През последните години, дори десетилетия видеоигрите постепенно се превърнаха във

...
През последните години, дори десетилетия видеоигрите постепенно се превърнаха във
Коментари Харесай

За всички любители на игрите – БЕЗПЛАТЕН курс по разработване на игри във Варна!

През последните години, даже десетилетия видеоигрите последователно се трансфораха във форма на изкуство. Една от главните аргументи са вълнуващите истории, които игрите са способни да описват. От елементарни интерактивни прекарвания, игрите се развиха до такива, които отварят нови светове. Гейм промишлеността е една от най-бързо разрастващите се в международен мащаб, като последните години се трансформира в по-голяма от музикалната и филмовата взети дружно. А съвсем всеки един човек, за който игрите са пристрастеност в даден миг от живота си или е разработвал игри, или е желал да го прави, или се е чудил от къде да стартира даже. Влизането в гейминг промишлеността и в ИТ бранша, като цяло през днешния ден става много по-лесно, с помощта на другите курсове и просветителни институции.

Варненския start-up,, започва за начинаещи със съдействието на най-голямата ИТ академия в Източна България –. Курсът ще запознае курсистите с невероятния свят на игрите и тяхната разработка, като е предопределен за хора без опит в програмирането, само че обичат да играят игри или имат интерес към програмирането и желаят да се развиват в ИТ бранша. Game Development е сфера, която набира все по-голяма известност, като до края на 2022г. се чака да генерира доходи от над 300 милиарда $, а търсенето на девелъпъри се усилва непрекъснато.

Курсът по е подобаващ за начинаещи, само че селекцията на курсистите, които ще вземат присъединяване в курса ще се направи на база условията на 7Mojos.

За да се запишете на този курс е належащо да имате знания по британски език, защото последния модул на курса ще бъде извършен от тийм водача на 7Mojos, който е работил за компании като Ubisoft и е бил част от създаването на една от най-популярните игри в миналото – Assassin’s Creed.
Разработването на игри може да се трансформира в отличен кариерен избор за доста хора, които имат пристрастеност към игрите, защото гейминг промишлеността дава необятно и перспективно поле за изява.

За повече информация:

email: [email protected] или на телефон: 0889990030
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР