През последните два месеца, докато се редуваха различни Седмици на

...
През последните два месеца, докато се редуваха различни Седмици на
Коментари Харесай

Неотразимата Наоми Кембъл е звездата на Седмицата на модата в Париж

През последните два месеца, до момента в който се редуваха разнообразни Седмици на модата, Наоми Кембъл можеше да бъде видяна като посетител на не едно и две ревюта. По-често обаче супермоделът се превръщаше в звездата на вечерта на част от представяните шоута, изключително на актуалната фешън седмица в Париж. Тя откри ревюто, с което Alexander McQueen направи своето триумфално завръщане в Париж с една сбирка, която черпи ентусиазъм от неговото завещание от 90-те години с цялата анатомична точност и мрачна грациозност, с които се открояваше творчеството на гениалния Маккуин. Но кой в случай че не Сара Бъртън може да пресъздаде това. Но канейки Наоми Кембъл за откриващ модел сигурно също способства за това блестящо завръщане на марката в стилния календар на френската столица. Това не е изненада, тъй като 52-годишният супермодел е едно от лицата в пролетно-лятната акция на английската марка.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Alexander McQueen (@alexandermcqueen)

Малко преди този момент Кембъл зашемети гостите и на ревюто на Off-White. Ревю, на което беше показана дебютната сбирка на Ибрахим Камара, който наследи Върджил Абло като артистичен шеф на марката (той е и неин създател). Огледала, изпълняващи ролята на стени, под, посипан с пясък и камъчета и гигантска железна сфера в центъра на пространството - точно в тази конюнктура Камара показа шоуто си Lunar Delivery. Той сигурно се постара да придвижи гостите си на Луната, само че и напълно тактически избра да има същинска фешън звезда на подиума в лицето на Наоми, която сподели не един, а два тоалета, а на финала излезе дружно с дизайнера, който да получи своите овации за дебюта си. С всяка своя поява тя потвърждава, че не е изгубила нищо от невероятното си наличие.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Dr Naomi Campbell (@naomi)

Направи го и през януари, когато стана част от най-обсъжданото ревю от Седмицата на висшата мода – това на Schiaparelli, където се появи с палто от изкуствена кожа и прикрепена глава на вълк на рамото. Едно много самоуверено решение на креативния шеф на марката – Даниел Роузбери, за което дълго време се говореше.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Dr Naomi Campbell (@naomi)

 
Любовта сред модата и Наоми Кембъл

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР