През последните дни не бях в страната. Бях в САЩ

...
През последните дни не бях в страната. Бях в САЩ
Коментари Харесай

Кирил Петков: Никога не е имало среща между мен, Алексей Петров и г-н Борисов

През последните дни не бях в страната. Бях в Съединени американски щати за 23-ия рожден ден на най-голямата ми щерка, която в този момент приключва 4-ти курс инженерство. Но до момента в който не бях в България слушах какво се случва, слушах всичко, което се изля върху главата на моя татко. Баща ми една аналогия с Бойко Болисов и тя е, че и двамата имат рожден ден на една и съща дата. Той в никакъв случай не е члнувал в Българска комунистическа партия, в никакъв случай не е бил в службите, в никакъв случай не се е занимавал с политика. През 1990 година той отпътува от страната с вярата да даде на фамилията си по-добър живот и се връща чак през 2008 година, когато аз го поканих да се върне назад, с цел да работи за моято компания. Той изпусна всички мутренски години, няма никаква компания с Алексей Петров, няяма нищо общо със силовите групировки и служби. 

Това разяснява пред Нова тв Кирил Петков. 

Да, татко ми преди време беше еедин от положителните спортисти в бойните изкуства и се познава с всички, които са се занимавали с бойни изкуства преди 90-а година. Но аз желая да прикани всички политици - хайде да оставим фамилиите си отвън тази кална борба. Това, което не му прави чест на Борисов е, че се опита да включи Алексей Петров, татко ми - човек, който няма нищо общо с политиката, в една каша. Призеднтът - той най-добре знае какво е да включат в калната борба фамилията ти. Е, може ли в този момент и той да вкара фамилиите в тази кална борба преди локалните избори. Еми дано имаме най-малко малко нравственос. Нека приказваме какво би трябвало да се прави в градовете, в политиката. А в този момент да приказваме за баби, дядовци, татковци, оня ден Борисов изреди половината ни партия кой каква родственик имал. Нека оставим хората встрани, просто не е почтено, разяснява Петков. 

Никога не е имало среща сред мен, Алексей Петров и господин Борисов. Това, което се случваше - след четвъртите избори Борисов изпращаше всевъзможни хора да направи среща с нас. Ние отказвахме тези срещи, тъй като ние се надявахме, чче смяната може да продължи по метода, по който ние си я представяхме. И по този начин продължи. Но минаха и петите избори и ние се оказахме обратно. Тогава седнахме дружно с Асен и водачите на Демократична България и си казахме, че ще се срещнем с ГЕРБ, тъй като България вместо към Европа беше се запътила в противоположна посока. Никога не е имало значение кой контактува с нас. Нашето решение беше въз основата на изборите и дилемите, които стояха пред нас. И когато първата среща беше направена, тя не беше за държавно управление, а дали изобщо да си приказваме с ГЕРБ, описа той.

Най-първата среща беше сред мен, Асин и Борисов. Тогава решавахме дали въобще да беседваме, разяснява той.

Никой по никакъв метод не е предложил никакви постове в никакви служби. Напритов - ние желаеме да ги реформираме, тъй като е значимо, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР