През последните четири години в Общинския съвет на Варна нямаше

...
През последните четири години в Общинския съвет на Варна нямаше
Коментари Харесай

Д-р Янко Станев, СДС – Варна: Няма как да има корупция с финансово-икономически стълб и екип за планиране

През последните четири години в Общинския съвет на Варна нямаше корупция. Смятам, че ръководството без корупция, което желаят варненци, в действителност значи ръководство, в което те да не виждат гротеските или да не ги чуват. Друг е въпросът за градските митове, които популяризират всякакви самостоятелни съветници или подвластни корпоративно хора. Както виждате, със основаването на финансово-икономическия дирек и основаването на екипа за обмисляне, тези неща също ще стартират да потъват. Това разяснява в изявление за Радио „ Фокус “ – Варна водачът на Политическа партия Съюз на демократичните сили в града и лидер на листата за общински съветници доктор Янко Станев.

Според него, с цел да се реализира по-добър стандарт на живот за хората във Варна, би трябвало да има стратегия за развиване, да има огромни дребни и междинни планове, по които интензивно да се работи. По думите му едно от главните стремежи на хората, взели участие в анкетата на Съюз на демократичните сили по време на акцията е било Варна да бъде чист и зелен град. „ По всичко това би трябвало да се работи. Но не да се работи като даваш изявленията. А да се работи – когато дадеш изявление и като кажеш: „ Това е дотук и доста хубаво става “ или: „ Не става хубаво. Да питаме жителите, да не стане фал “.

Няма по какъв начин с 11 лв., които плащаме на човек за непорочност, да имаме по-чист град, в сравнение с Пловдив и Бургас, където са 24 лв.. Ще го оправим това, имаме един дисбаланс там заради разнообразни неща. Но Варна е зелен град. И компаниите ще би трябвало да се стегнат, и всички. Хората желаят това “, сподели още доктор Станев. /focus-news.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР