През последните 4 години правителството (водено от ГЕРБ - б.р.)

...
През последните 4 години правителството (водено от ГЕРБ - б.р.)
Коментари Харесай

Борисов се изтъква с арестувани руски шпиони и брой ваксинирани пред ЕНП

" През последните 4 години държавното управление (водено от ГЕРБ - б.р.) постави невиждани старания за разкриването на съветската шпионска мрежа у нас . Вследствие на това бяха изгонени от страната доста шпиони под прикритие като дипломати. Получихме мощна поддръжка за това и от НАТО. Очаквано това ядоса политическите ни съперници. Радикализираха се и тотално унищожиха естествения разговор в страната .

Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов във видеовръзка на на върха на Европейската национална партия (ЕНП), оповестиха от партия ГЕРБ.
 Борисов заподозря, че махат шефа на ДАНС поради разкритите съветски шпиони
Борисов заподозря, че махат шефа на ДАНС поради разкритите съветски шпиони

Той предвижда, че повече никой няма да разкрие съветски шпиони у нас

" И на фона на цялата тази рецесия и опълчване в обществото, българският президент Румен Радев вместо да търси обединяване, той взе страна и задълбочи спора . Това доста ясно проличава от назначения от него длъжностен кабинет. С него той приготвя обществото за бъдеща коалиция сред наследниците на комунистическата партия и групировка от фамилията на ЕНП ", сподели Борисов.

Според него служебното държавно управление тотално е абдикирало от отговорността си по организацията на изборите на 11 юли, прави ежедневни офанзиви и компромати против ГЕРБ.
 Спецслужбите задържаха съветски шпиони в София
Спецслужбите задържаха съветски шпиони в София

Обискирани са няколко адреса...

Като посочи първото място на партия ГЕРБ на вота напролет - 4 април, той акцентира, че това е общо 14-та победа за партията, само че не загатна, че никой не искаше да се коалира с нея.

" Бихме с близо 300 000 гласа. Надявам се след 20 дни да потвърдим резултата си. България има потребност от устойчиво ръководство, с цел да извърши целите си . Управлението на някогашните комунисти и популисти ни тласка към безпорядък ", сподели Борисов.

Той омаловажи персоналния образец на служебния министър Стойчо Кацаров, който бе сниман по време на имунизацията си. " пое здравното ни министерство . Близо 10 000 души се имунизират дневно. Докато ние бяхме на власт имунизирахме по 5 пъти повече хора ", сподели Борисов.
 Стойчо Кацаров разгласи, че България е в зелена зона на Европейски Съюз за Коронавирус
Стойчо Кацаров разгласи, че България е в зелена зона на Европейски Съюз за Коронавирус

Благодарение на имунизирани и медици, само че е нужна всеобща имунизация

По думите му неговият кабинет считал, че през лятото към този момент щял да бъде доближат груповия имунитет, а в този момент било цялостен неуспех . Борисов изтълкува визитата на европейския комисар по въпросите на опазването на здравето и сигурността на храните Стела Кириакиду по собствен метод.

" Дойде и ни сподели - не можете да се справите, ние ще ви създадем имунизационния проект. А единствено преди няколко месеца договорихме спомагателни 2,7 млн. дози на " Пфайзер-Бионтех " с помощта на Европейска комисия и на европейската взаимност сред държавите-членки. Ваксини има доста, само че властта се провали в ръководството на процеса ", сподели Бойко Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР