През последните 2-3 месеца крипто пространството стана свидетел на нарастваща

...
През последните 2-3 месеца крипто пространството стана свидетел на нарастваща
Коментари Харесай

YouTube инфлуенсъри предсказват скок на този токен с 20Х през 2023

През последните 2-3 месеца крипто пространството стана очевидец на възходяща фикс идея по мемета.

Меме криптовалути като Pepecoin, Dogecoin, Shiba Inu и Wall Street Memes ($WSM) притеглят доста внимание от вложители, като доста YouTube инфлуенсъри се “захващат ” по новата мода.

Wall Street Memes ($WSM) , релативно нова криптовалута, бива следена с огромни упования и е на път да реализира изключителни резултати. Предишният триумф на основателите на $WSM с сбирката Wall St Bulls NFT поражда интерес и води до високи упования за новата меме звезда в крипто пространството.

Предварителната продажба на $WSM към този момент е събрала над $9 милиона, привличайки още ранни вложители. Ограниченото количество от 2 милиарда токена на $WSM, както и позитивните прогнози от крипто инфлуенсърите, способстват за триумфа на монетата.

В тази публикация ще забележим какво са YouTube инфлуенсърите, ще разгледаме малко повече информация за това с какво са известните крипто инфлуенсърите , които имат влог, и за какво тъкмо Wall Street Memes сграбчва тяхното внимание и има капацитета да скочи с до 20Х.

Какво са YouTube инфлуенсърите?

YouTube инфлуенсърите са персони, които се употребяват от своите платформи, с цел да въздействат на мненията и държанието на своите почитатели. Те постоянно имат огромни аудитории, които имат вяра в тяхната експертност и се доверяват на тяхната рекомендация.

Интересни статистики за Youtube инфлуенсърите:

  • 8 от 10 консуматори са създали поръчка, откакто са гледали YouTube клипове от инфлуенсъри.
  • 70% от младежите имат вяра повече на инфлуенсърите, в сравнение с звездите
  • 60% от потребителитe в YouTube споделят, че биха се доверили на съвет от обичания си инфлуенсър, пред това да се доверят на обичаните си лица от екрана (ТВ или кино звезди).

В света на криптовалутите, YouTube инфлуенсърите са изключително значими, тъй като те дават информация и разбор на вложителите в една сфера, която е известна със своята трудност и волатилност. Тези инфлуенсъри проучват пазарни трендове, показват нови криптовалути и показват своите отзиви за капацитета на избрани монети.

YouTube инфлуенсърите са значими за криптовалутите, тъй като те имат способността да оформят публичното мнение и да въздействат на пазарните трендове. Техните прогнози и разбори постоянно могат да привлекат нови вложители към избрана монета, което може да докара до растеж на цената и търсенето на монетата.

Виждайки по какъв начин въздействието им се усилва, то сигурно можем да се доверим значително на тяхната експертиза, защото доста от тях получават предварителна информация за артикули и услуги, а някои известни персони в стрийминг платформата като Marques Brownlee безусловно вършат ревюта на артикули, надалеч преди да са излезли на пазара.

С какво могат крипто инфлуенсърите да повлияят на крипто пазара и за какво тъкмо Wall Street Memes напредва?

Крипто инфлуенсърите са тип YouTube инфлуенсъри, които са профилирани в криптовалутите. Те имат огромно схващане за финансовите пазари и технологиите, стоящи зад криптовалутите, и употребяват своите платформи, с цел да дават на своите почитатели прогнози, разбори и управления за вложение в криптовалути, които се базират на солидно знание.

Голям брой крипто инфлуенсъри считат, че Wall Street Memes ($WSM) може да избухне във връзка с своята цена и да реализира триумф сходен на този, който PEPE скоро реализира. Един от тях е известният Jacob Crypto Bury, крипто инфлуенсър с повече от 17,800 клиенти и голяма известност във всички обществени мрежи, чието мнение, когато става дума за криптовалути, е повече от значимо.

Този умел крипто инфлуенсър твърди, че фактът, че Wall Street Memes ($WSM) съумя да доближи $9 милиона в рекордно време, допуска, че токенът може да стане “следващият 100Х удар ”! Jacob Crypto Bury следи с интерес развиването на тази меме криптовалута от първия ден на предварителните продажби на $WSM, и с течение на времето, той става все по-убеден, че неговото персонално решение да стане ранен вложител и да влага $3,000 е било повече от неотложно.

Какви са главните преимущества на Wall Street Memes:

  • Над 500,000 почитатели в Инстаграм и над 230,000 почитатели в Twitter
  • Предварителната продажба е една от най-успешните (ако не и най-успешната) досега през годината
  • Токенът към момента може да бъде закупен евтино от едвам $0.0298 за $WSM

Както Jacob Crypto Bury, по този начин и други уважавани крипто инфлуенсъри са съгласни, че след приключването на предпродажбите, след първите борсови описи, и изключително след стартирането на сбирката NFT, $WSM ще избухне във връзка с цена. Дали този напредък ще бъде 100x, както твърди Bury, или ще бъде по-малък, остава да се види. Общо взето, крипто инфлуенсърите са съгласни, че растежът на токена $WSM няма да бъде по-малък от 20x!

Заключение

YouTube инфлуенсърите играят основна роля в разпространяването на информация и образуването на публичното мнение по отношение на криптовалутите. Техните прогнози могат да имат огромно въздействие върху триумфа на избрана монета. Пример за това е $WSM , която се чака да реализира до 20-кратен растеж през 2023 година, съгласно прогнозите на водещи инфлуенсъри. Това прави крипто инфлуенсърите основни участници в екосистемата на криптовалутите.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР