През последните 2-3 години се забелязват все повече от т.нар.

...
През последните 2-3 години се забелязват все повече от т.нар.
Коментари Харесай

Настъпва ли времето на „кристалните“ и „звездните“ деца? Кои са те и какво трябва да знаят родителите?

През последните 2-3 години се виждат от ден на ден от така наречен звездни и кристални деца. Те, дружно с известните деца индиго, са новата генерация „ съвършени души “ - малчугани, младежи и младежи (между 20 и 30 години), които са с извънредно високи енергийни равнища. Това заяви в изявление за Дарик радио енергийният терапевт и експерт по аура диагностика Виктория Цуркан.

По думите ѝ това са новите генерации, които имат специфична задача и от които зависи бъдещето на планетата. Ерата на индиговите деца последователно отстъпва на новото време на кристалните и звездните деца. Индиго поколението е на бунтарите, на водачите с корав темперамент, които не одобряват съществуващата система на ръководство. Аурата на кристалните деца е бяла. Те са носители на нежна, чиста сила и множеството от тях са родени в края на XX и началото на XXI век. Звездните деца сплотяват силите на останалите и ги надграждат. Те могат да се развиват във всяка една област, в която желаят и задачата им е да трансформират света към положително. Аурата на тези деца е оранжева.

Енергийните равнища и цветове се виждат ясно на аура камера и всеки родител може да получи информация, както за себе си, по този начин и за децата си. Камерата регистрира посредством датчик енергийната ни система и преработва информацията със специфичен програмен продукт. Технологията е създадена взаимно от американски и съветски учени, а диагностиката е безусловно безвредна и може да се прави на всички деца над 4 годинки.

Високотехнологичният апарат ще бъде показан на Италианския фестивал на хубостта, който се организира от 5 до 7 април в Международен панаир Пловдив.

Всяко дете е особено, само че родителите на кристалните и звездните деца е добре да знаят, че би трябвало да оставят малчуганите да се развиват свободно и да предизвикват креативните им способности, прецизира.



Известно е, че проблемите на енергийно равнище водят до разнообразни болести - физически и душевен, както и до прочувствен дисбаланс. Чрез аура камерата може да се направи цялостна характерност на всеки и да се видят слабите места в телата ни. Колкото е по-голяма аурата на човек, толкоз по-защитен е той, а другите ѝ цветове дават отговор на съответен архетип.

Каква информация дават за нас другите цветове на аурата? Как родителите могат да схванат повече за децата си и да преценяват по какъв начин по-добре да им оказват помощ в развиването? - слушайте в седмичната обзорна стратегия на Дарик от студиото в Пловдив, този петък - 5 април, незабавно след новините в 10.30 ч., на периодичност 105.4 FM.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР