През последната седмица една от най-обсъжданите теми в света на

...
През последната седмица една от най-обсъжданите теми в света на
Коментари Харесай

Край на войната между Неймар и Кавани или всичко е за пред хората?

През последната седмица една от най-обсъжданите тематики в света на футбола са взаимоотношенията сред мегазвездите на ПСЖ Неймар и Единсон Кавани. Напрежението сред двамата ескалира по време на срещата от Лига 1 с Лион, когато те започнаха да спорят кой да извърши дузпа против " хлапетата ". Бразилецът и уругваецът  се сдърпаха на терена, а съгласно информации във френските медии впоследствие са стигнали до пердах в съблекалнята.

Световните издания не пропуснаха да отразят уместно абсурда, като се разпространиха какви ли не писания и спекулации по отношение на случая.

Босовете на ПСЖ пък побързаха да потулят скандала и даже упрекнаха медиите за възходящото напрежение.

Снощи Неймар и Единсон Кавани за първи път излязоха един до друг на терена след неприятната преживелица. Те бяха титуляри при триумфа с 3:0 над Байерн (Мюнхен) в среща от груповата фаза на Шампионска лига. Нещо повече - и двамата осъществиха попадения. Затова не е и чудно, че часове след успеха най-коментираната тематика е обвързвана с техните реакции след головете.  

Бразилецът и уругваецът се поздравиха и най-малко видимо демонстрираха, че са изгладили разликите си. Дали обаче в действителност е по този начин или всичко е за пред света? Всъщност, надали това има някакво значение. Кавани и Неймар са наясно с качествата си и знаят доста добре, че с цел да реализиран нещо значимо с екипа на ПСЖ, би трябвало да заровят томахавките и да загърбят егото си. Длъжни са да играят дружно и да отговорят на огромните упования. Длъжни са да бъдат съотборници. Снощи демонстрираха, че са наяснои най-малко все още имат желание да си партнират на терена. А отвън него? Нито един почитател на футбол не се интересува от този въпрос. 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР