През почивните дни за вакинация срещу коронавирус ще има в

...
През почивните дни за вакинация срещу коронавирус ще има в
Коментари Харесай

Къде ще има мобилни пунктове за ваксинация срещу COVID-19 през уикенда?

През почивните дни за вакинация против ковид ще има в градовете София, Варна, Бургас, Видин, Плевен, както и на територията на областите Враца и Смолян , оповестява БГНЕС. Събота и неделя в София ще работят мобилните имунизационни пунктове в петте огромни търговски центрове - „ Сердика Център “, „ България МОЛ “, „ The mall “, „ Ринг “ и „ Парадайс “ от 13.00 до 18.00 часа. От 9:00 до 16:00 часа и през двата дни ще работи пункта в Културния дом в ж.к. „ Дружба ”.

В Бургас мобилен имунизационен пункт ще е ситуиран пред Пантеона с работно време от 10.00 до 18.00 часа. Във Варна през почивните дни мобилен имунизационен пункт ще има на входа на Морската градина, който ще работи от 16.00 до 20.30 часа.
 Тръгват мобилни пунктове за имунизация из труднодостъпните селища Тръгват мобилни пунктове за имунизация из труднодостъпните селища
На 1 юли районните здравни инспекции в Хасково и Велико Търново провеждат мобилни имунизационни пунктове. В тях всеки, който има ж...

В Плевен ще имунизират на площад „ Възраждане “ пред Мавзолея от 8.00 до 12.00 часа. Във Видин единият пункт ще е на общинския пазар, а другият на басейн „ Диана “, намиращ се в Южната промишлена зона на града За област Враца през уикенда ваксини ще се слагат на общинските пазари в Криводол, в Бутан и в село Крушовица. За област Смолян мобилен пункт за ваксина ще работи от 14.00 до 17.30 часа в постройката на общината в Рудозем, както и на площада в Девин против Културния дом.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР