През почивните дни в събота и неделя на 9 и

...
През почивните дни в събота и неделя на 9 и
Коментари Харесай

Общината благодари на шуменци, които участваха в почистването

През почивните дни в събота и неделя на 9 и 10 април в пролетното разчистване на Шумен се включиха поданици на разнообразни квартали на града.

Макар че интензивността не беше огромна, въпреки всичко бяха почистени околоблокови пространства, тротоари, зелени площи и градинки, като на апела се отзоваха най-вече хора от квартал „ Тракия “. Инспектори от общината помагаха при организацията и раздаването на чували и ръкавици. Фирмите по чистотата извозват през днешния ден оставените до контейнерите чували с боклуци и събраните и струпани към тях изпочупени клони от дърветата.

От администрацията припомнят, че почистването на градските пространства и на местата, където живеем и работим ще продължи и през тази седмица. Чували и ръкавици искащите могат да получат във фоайето на централния вход на общината. Оттам приканват в самодейността да се включат и учениците, които след края на пролетната почивка от през днешния ден още веднъж са на учебно заведение.

На най-активните участници общинското дружество „ Паркове и обредна активност “ ще даде при започване на месец май 500 стръка цветя за засаждане в градинките и околоблоковите пространства.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР