През почивните дни - 5 и 6 юни, регионални здравни

...
През почивните дни - 5 и 6 юни, регионални здравни
Коментари Харесай

Пунктове за ваксинация ще има и този уикенд - вижте къде

През почивните дни - 5 и 6 юни, районни здравни инспекции провеждат изнесени имунизационни пунктове навън, оповестяват в Единния информативен портал.

Всеки искащ жител ще може да се ваксинира против COVID-19 като избере типа ваксина. На място ще се издават и имунизационни документи на лицата, при които поставената доза е завършваща имунизационния курс.

Изнесени пунктове ще има в:
ПлевенСтара ЗагораВарнаБургасПазарджикВелинградВелико ТърновоСофияВ Габрово мобилни екипи ще слагат ваксини в отдалечените села на региона
График за работата на имунизационните центрове навън:

ПЛЕВЕН

На 05.06 (събота) и 06.06 (неделя) на пл. " Възраждане " пред Мавзолея, ще бъде изнесен мобилен кабинет за имунизация с първа игла с ваксина против COVID-19.

Кабинетът ще работи от 10.00 до 16.00 ч. с всички позволени за приложимост в страната ваксини против COVID-19.

СТАРА ЗАГОРА

На 06.06 (неделя) на входа на парк „ Артилерийски “ ще работи изнесен мобилен кабинет за имунизация против COVID-19. Работното време на изнесения пункт ще бъде от 9.00 до 14.00 часа.

ВАРНА

През почивните дни ще бъде открит изнесен имунизационен пункт на входа на Морската градина. Работно време от 11.00 до 18.00 ч. През седмицата имунизационни пунктове ще работят в двата МОЛ-а в града.

БУРГАС

Изнесени имунизационни пунктове ще бъдат открити на трите входа на Морската градина и при замъка в село Равадиново.

ПАЗАРДЖИК

През почивните дни от 10.00 до 15.00 ч. искащите да се имунизират ще могат да го създадат пред постройките на община Пазарджик и община Велинград.

ВЕЛИКО ТЪРНОВО

На 5 юни (събота) ще работят зелени коридори за имунизация: здравен кабинет в СУ " Емилиян Станев " и в клуба на пенсионера и инвалида в СУ " Вела Благоева ", с работно време от 10 ДО 14 ч.

ГАБРОВО

Мобилен екип за имунизация против COVID-19 ще посещава по график габровските села през цялата седмица.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР