През първия ден на седмицата може да възникне по-голямо напрежение

...
През първия ден на седмицата може да възникне по-голямо напрежение
Коментари Харесай

4 зодии да се готвят днес за големи изненади

През първия ден на седмицата може да възникне по-голямо напрежение в делата ви, в случай че не сте съумели да приключите в точния момент с някои задължения, които са значими за фамилията ви. Възможно е да очаквате дейностите на ваши родственици, от които да зависи развоя на фамилните ви каузи. Като цяло този ден ще бъде удобен за дома ви, за посрещане на посетители или образуване (присъствие) на разнообразни събирания по прелестен мотив. Днес може да ви изненада или ангажира събитие в живота на жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Жените от тези три зодиакални знака ще имат удобен ден за развиване на материални или имуществени каузи. Този ден може да донесе шанс на мнозина от вас. Всичко ще зависи от чистотата на дейностите ви, умеенето ви да вземате бързи, само че вярно решения.

Овен
Понеделник е много разнороден ден като благоприятни условия и разрешава дейности на необятен периметър. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят отмора и водни спортове или процедури. От една активност можете да изкарате пари, стига да получите утвърждение. Бъдете виновни към работата си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Предстои Ви мечтана смяна в персонален проект, която неизбежно ще засегне благотворно и фамилията ви. Днес всички от зодия т а следва да работят мобилизирано и
интензивно.

Телец
Днешният ден ще е видимо сложен, само че и сполучлив. В положение сте да отхвърлите доста работа. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Общувайки с обичания човек и близки хора взаимно се зареждате с обич и позитивни страсти. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Ще получите хвалба, последвана от парично подучване. Днес проведете съвещания.

Близнаци
Понеделник ще е много сполучлив ден за представителите на Близнаци. Парите идват и си отиват. Днес не се обаждайте първи на обичаните хора. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Финансовото положение на фамилията ще се усъвършенства и можете да си позволите повече удоволствия. От през днешния ден стартира тридневен интервал, който за Вас не е подобаващ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. Бъдете деликатни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Рак
Понеделник е много удобен за осъществяване на поставените пред Вас цели. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отхвърляйте сходно снизхождение и без друго в този ден защо друго може да си мечтае човек. Понеделник се оказва под напрежение ден в прочут смисъл за много от Раците, а аргументите се свеждат до прочувствена импулсивност, предразполагаща към любовни стремежи. Обърнете внимание на дома си и на здравето си през днешния ден. Също не е време за бизнес каузи и за рискови финансови интервенции. С усъвършенствана организация ще отхвърлите повече работа през днешния ден, включително служебна и персонална. Днес проведете съвещания.

Лъв
Днес е деен ден и би трябвало да вярвате в силите си. Днешният ден ще е добър за изяви пред близките, за занимания със спорт и с всевъзможни креативен действия. Днешният ден ще е подобаващ за привършване на планове и инициативи, свързани с професионалните Ви и финансови ползи. Не пренасяйте неприятното си въодушевление върху обичания човек. Може да обърнете по-голямо внимание на фамилията си или на хората, с които живеете, само че избягвайте да влизате в конфликтни обстановки. Работата няма да Ви сътвори всички усложнения за разлика от контактите. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Дева
Понеделник е спокоен ден, привлекателен и материално сполучлив за Девите. Бъдете дейни, в случай че се постанова да предприемате промени свързани с финансовата Ви непоклатимост. Може да се получи мощен прочувствен вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в връзките ви. Работата Ви ще е ефикасна, в случай че действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм във връзка с финансовите приходи. Днес вечер нещата ще се поуспокоят, време за отмора в уютна конюнктура. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Здравето Ви е чудесно и скоро надали ще Ви основава проблеми. Ако отлагате сложните занимания те няма да станат по-лесни.

Везни
Днес девизът на деня е да се прави всичко деликатно, да не се правят неточности и всичко да се прави навреме. Притеснени сте и без предпочитание за работа. Ще намерите успокоение и сигурност в любовта, само че хората, с които поддържате връзка по ежедневни, битови въпроси много мощно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. В фамилията назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Напрегнатата небесна настройка в понеделник сочи, че времето е уместно за отдих и за полагане на грижи за здравето. Доверете се на здравият си разсъдък и внимавайте с думите си, с цел да избегнете проблемите и финансовите загуби. Бъдете деликатни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Скорпион
Понеделник е добър ден за вас, защото Ви чакат положителни вести, които от дълго време очаквате. Жените от знака може да имат любовно отчаяние, заради повишените си упования. Заслугата за това е напълно ваша, с работата и желанието Ви да се реализирате ще довеждате триумфа до себе си. Жените от зодия та ги чака приятна сантиментална среща, не е изключено пораждане на нова връзка или възобновяване на остарели връзки отвън фамилията. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде под напрежение. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има доста хора, само че единствено единици заслужават да им поверите парите или делата си. В умозаключение, Днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Стрелец
Понеделник е много разнороден ден като благоприятни условия и разрешава дейности на необятен периметър. Жените от зодия та се постанова да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, фамилията и себе си. Опитите на някои Стрелци да работят за промяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят триумф.
Понеделник се характеризира с положителни благоприятни условия за парични облаги и част от родените в зодия та ще се възползват от предоставения им Съдбовен късмет за финансова реализация. Ако имате някакви любовни недоразумения през днешния ден ще съумеете да ги изясните. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Козирог
В отлично положение на духа са множеството от Козирозите през днешният ден. Любовта върти света и още по какъв начин, даже да е любовта към математиката. Днешният ден ще е неподходящ за търговците. Днешният ден е подобаващ за креативен занимания, както и да се погрижите за здравето си. Най-вероятно е да Ви предложат спомагателна работа, която е добре да приемете, тъй като е покрай това, което вършите в този момент, само че доста по-добре платена за по-малко отделено време. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на фамилията си и това ще направи деня Ви пълностоен. Бъдете деликатни, само че твърди.

Водолей
Понеделник – допустимо е да предизвика остри реакции и спорове в партньорските Ви връзки и с хората в дома ви. Въздействащи сте и ще притегляте погледите. А някои от Вас сигурно ще слагат начало на нова любовна връзка. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – в случай че прекалите с работата, силата Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Анализирайте даденостите и преценете опциите си, с цел да сведете риска до най-малко в работата си през днешния ден. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отхвърляйте сходно снизхождение и без друго в днешният ден защо друго може да си мечтае човек. Пестете парите си, те са нужни за доста по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Бъдете ведри и виновни към себе си.

Риби
Понеделник – допустимо е да предизвика остри реакции и спорове в партньорските Ви връзки и с хората в дома ви. Очаква Ви разнообразна работа и доста срещи с настоятелен сътрудници. Необвързаните представители на зодия та ще са обзети от любовен ентусиазъм по обаятелна персона. В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате логика на психиката. Реализираните финансови покупко-продажби ще подобрят бита и психическото Ви положение, което става известно, е в пропорционална взаимозависимост от парите. Семейството Ви също има избрани условия към вас, с които би трябвало да се съобразите. Ако отлагате сложните занимания те няма да станат по-лесни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР