През октомври тази година, в Европа ще бъдат осъществени първите доставки

...
През октомври тази година, в Европа ще
бъдат осъществени първите доставки
Коментари Харесай

Черна серия за Toyota RAV4 Hybrid

През октомври тази година, в Европа ще бъдат осъществени първите доставки на новата специфична Black Edition тематична серия на Toyota RAV4 Hybrid.

От Toyota разясняват, че посредством на тематичното си напълно черно цветово изпълнение, Toyota RAV4 Hybrid Black Edition се откроява от останалите. В оборудването на новата специфична серия са включени Midnight Black черно екстериорно цветово изпълнение, челни решетки, брони, капаци на външните огледала, спойлери и престилки в черно, и 19-цолови алуминиеви джанти още веднъж в черно, като единственият контрастиращ детайл е емблемата на Toyota.

Вътрешността на Toyota RAV4 Hybrid Black Edition е изпълнена с висококачествена изкуствена кожа с противоположен сив тегел, черен таван и черни приложения по предното табло и панелите на вратите.

Като оборудване- общоприетоо и допълнително, Toyota RAV4 Hybrid Black Edition идва с интелигентен паркинг помощник, камера за видео наблюдаване към цялото превозно средство, цифрово огледало за задно виждане, JBL аудиосистема с 9 колони, система за безжично зареждане на мобилен телефон и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР