През октомври тази година ще бъдат публикувани мемоари, написани от

...
През октомври тази година ще бъдат публикувани мемоари, написани от
Коментари Харесай

Публикуват през октомври мемоарите на Навални

През октомври тази година ще бъдат оповестени записки, написани от съветския опозиционер Алексей Навални преди да бъде затворен в колония.
Прочетете още
Той " самичък е написал напълно записките ", обясниха издателите " Винтидж " пред Би Би Си.

Критикът на Кремъл е почнал работа по книгата си, до момента в който се е възстановявал от отравянето си с нервнопаралитичното вещество " Новичок " през 2020 година

Навални умря през февруари тази година след три години затвор по обвинявания, които той окачествяваше като политически стимулирани.

" Мемоарите му ще бъдат " цялостната история на живота му: младостта му, апела му към активизъм, брака и фамилията му и отдадеността му на идеята на съветската народна власт и независимост пред лицето на международна суперсила, решена да го накара да млъкне ", показват от издателството.

То прибавя, че " показва цялостната увереност на Навални, че смяната (в Русия) е неизбежна и ще пристигна ".

" Тази книга е удостоверение освен за живота на Алексей, само че и за неговата непоколебима отдаденост в битката против диктатурата – битка, за която той даде всичко, в това число живота си ", споделя вдовицата на Навални - Юлия.

" Чрез нейните страници читателите ще опознаят индивида, който доста обичах – човек с дълбока честност и непоколебима храброст ", добавя тя.

Книгата ще излезе от щемпел на 22 октомври.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР