През октомври Кали ще чукне 48 години, но... ще ражда

...
През октомври Кали ще чукне 48 години, но... ще ражда
Коментари Харесай

Кали взриви: С 14 години съм по-дърта от мъжа ми, но ще родя 4-то дете!

През октомври Кали ще чукне 48 години, само че... ще ражда за четвърти път. Да, да - това си показа самата тя в радио изявление и съобщи, че никой няма да й диктува разпоредбите и да й дава наклони от какъв брой мъже и по какъв брой пъти да ражда.

Знаем, че певицата има трима сина от трима разнообразни бащи, а в този момент се задава и четвъртият. А може би този път ще е щерка... Не това е тематиката в този момент обаче, а фактът, че Кали за сефте разкри повече за гаджето си и то обществено.

Тя призна, че мъжът й е хубав, богат, сполучлив и интелигентен. Лошото било, че е с цели 14 години по-млад от нея, само че пък я обичал. " Е, щеше ми се разликата в годинките ни да е по-малка, само че какво пък - подобен готин пич обича и глези дърта като мен ", смее се Кали.

Тя изясни, че с нейничкият са дружно от към този момент пет години и за това време се е уверила, че може да разчита на него защо ли не. " Той не е с мен, тъй като аз си изваждам парите и устоявам семейство. Той е с мен, тъй като той знае по какъв начин да вади пари, с цел да устоя семейство. И, тъй като ме обича. Ами, хубаво ми е и не считам да се оправдавам никому ", споделя Кали.

А по отношение на желанието й да направи мъжа си баща, тя съобщи, че ей по този начин, даже на инат, ще роди четвърто, с цел да бъдела друга от другите дами...

Няма потребност да обясняваме, че консуматори я направиха на нищо, само че на нея продължава да й не дреме.

Тагове: Кали мъж ражда дете богат
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР