През нощта в почти цялата страна ще вали сняг. В

...
През нощта в почти цялата страна ще вали сняг. В
Коментари Харесай

Отрицателни температури в цялата страна утре

През нощта в съвсем цялата страна ще вали сняг. В Северна България и планинските региони ще се образува снежна завивка. Утре ще бъде най-вече облачно. През деня преваляванията ще отслабнат, до обяд в Източна България и крайните южни региони, а до вечерта съвсем в цялата страна ще спрат. Ще духа сдържан и мощен вятър от север-североизток и ще има условия за виелици. Застудяването ще продължи и дневните температури, в множеството региони, ще са с противоположен или съвсем без дневен ход, към 14 часа ще са най-вече сред минус 5° и 0°, в София - към минус 3°.

В планините ще е облачно с превалявания от сняг, които още преди обяд ще отслабват, до вечерта в множеството региони и ще спрат. Ще духа мощен и плевел вятър от изток-североизток и с него ще се основават условия за виелици и навявания. Температурите ще продължат да се намаляват и към 14 часа на височина 1200 m ще бъде минус 3°, на 2000 m - към минус 7°.

По Черноморието облачността ще е забележителна. На места ще има превалявания от дъжд, който ще се примесва и ще минава в сняг. Ще духа мощен северен вятър и с него захлаждането ще продължи. Дневните температури ще са най-вече сред минус 3° и 2°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще се усилва и ще бъде 4 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР