През нощта ще е предимно ясно, над западните райони с

...
През нощта ще е предимно ясно, над западните райони с
Коментари Харесай

Слънце и високи температури през следващите дни

През нощта ще е най-вече ясно, над западните региони с раздрана облачност. Вятърът ще отслабва и до сутринта в множеството региони краткотрайно ще стихне.

Утре ще е най-вече слънчево. Ще има незначителна висока облачност, а след обяд ще се развива и купеста. Ще се задържи съвсем без превалявания. Сутринта ще духа слаб запад-северозападен вятър, към обяд ще се ориентира от юг. Максималните температури ще бъдат 24-29 градуса.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-съществени над крайните северни региони и тук-там там е допустимо едва да превали. Максималните температури ще бъдат 22-26 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 16-17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време с раздрана висока облачност. Около обяд ще стартира да се развива и купеста облачност, като до края на деня на обособени места кратковременно ще превали. Ще духа сдържан югозападен, по най-високите върхове - западен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 19 градуса, на 2000 м - към 12 градуса.

В понеделник ще доминира слънчево време. След обяд над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 26-31 градуса.

Във вторник към и след обяд над Западна и Централна България ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. Преди обяд, както и в Източна България, където вятърът от юг ще се усили, ще има повече слънчеви часове. Дневни температури едва ще се покачат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР