През нощта ще бъде ясно, в повечето райони – тихо.

...
През нощта ще бъде ясно, в повечето райони – тихо.
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква в следващите дни

През нощта ще бъде ясно, в множеството региони – безшумно. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, в София – към 6°, а оптималните температури ще са сред 23° и 28°, в София – към 24°. Това оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Утре още веднъж ще бъде слънчево и топло. Ще духа до сдържан североизточен вятър, който вечерта ще отслабне.
Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и още ще се увеличи.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са  между 19° и 23°. Температурата на морската вода е 11°-14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
В планините ще бъде слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 16°, на 2000 м – към 9°.
В петък ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, не са изключени изолирани краткотрайни превалявания.  Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, а оптималните - сред 23° и 28°. В събота над Централна и Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, тук-там ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Над западните региони ще се задържи слънчево. Вятърът ще е слаб от северозапад. Сутрешните температури ще са с градус-два по-високи, а дневните - по-ниски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР