През нощта на 27 август дронове на контраразузнаването на СБУ

...
През нощта на 27 август дронове на контраразузнаването на СБУ
Коментари Харесай

Украйна атакува с дронове летището в Курск

През нощта на 27 август дронове на контраразузнаването на СБУ нападнаха летище с съветска военна техника и самолети в Курск. За това оповестява " RBC-Украйна " с позоваване на източници в отдела.

В отчета се споделя, че са ударени четири Су-30 и един МиГ-29. Унищожени са също два " снаряда " и радари на комплекса С-300.

Почти всички дронове на Украйна съумяха да доближат задачите си. По предварителна информация единствено три от тях са премахнати от съветската Противовъздушна отбрана.

От ведомството обясниха, че са записали най-малко 13 гърмежа.

Точните последствия от провалите и броя на убитите и ранените, както се споделя в известието, украинците ще схванат в близко бъдеще. Военните контраразузнавачи от 13-то Главно ръководство на СБУ свършиха ефикасна работа.

Експлозиите в Курск

Губернаторът на Курска област Роман Старовойт сподели на 20 август, че дрон е атакувал Курск. Блъснал се е в покрива на жп гара. По време на детонацията в постройката на гарата като цяло е имало 50 пасажери, които са били евакуирани. Според локални лекари петима души са ранени, те са получили леки пострадвания вследствие на стъклени фрагменти.

Местни поданици в обществените мрежи оповестиха, че са чули и изстрели. По-късно мрежата описа за момента на детонацията. Жителите на града настояват, че в нощното небе е имало ярка мълния.

На 26 август в Кемерово избухна огромен склад с пиротехника. Очевидци споделиха, че пожарът е бил съпроводен от поредност от детонации на фойерверки. Звукът отекна из целия град. След началото на пожара площта на пожара е оценена на най-малко 600 квадратни метра.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР