През ноември тази година очакваме Disney да пусне стрийминг платформата

...
През ноември тази година очакваме Disney да пусне стрийминг платформата
Коментари Харесай

Колко милиона са похарчили Disney+ за The Mandalorian

През ноември тази година чакаме Disney да пусне стрийминг платформата си Disney+ . С това да навлезе в света на стриймването и да даде сериозен отпор на Netflix.
 Disney+ и по кое време ще бъде пусната стрийминг платформата
Disney+ и за България

Всичко наподобява много обещаващо за Disney+

Очакваме с неспокойствие, а и към този момент има няколко заглавия, които знаем, че ще станат част от извънредното наличие на Disney+. Сред тях е сериалът The Mandalorian , който е част от вселената на " Междузвездни войни ".

Действието в него ще се развива след " Междузвездни войни: Епизод VI - Завръщането на джедаите " (1983 г.) и ще се концентрира върху The Mandalorian, който ще бъде изигран от нашия любим Педро Паскал .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Star Wars (@starwars) на Апр 14, 2019 в 10:04 PDT

От самия артист знаем, че героят му е мистериозен стрелец със подозрителен морал, който неуморно обикаля галактиката. За страдание информацията към сериала е ъгъл, само че в идните месеци чакаме филмов откъс, който да ни даде повече самун за размисъл.

Първи взор към The Mandalorian с Педро Паскал

Вселената на " Междузвездни войни " се уголемява

От отчет на The Wall Street Journal излиза наяве, че Disney въобще не са пестили пари при изработката на The Mandalorian. Според техните данни, всеки един епизод на сериала е коствал на студиото по 15 милиона $ . Тук ще вметнем, че епизодите са осем.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Star Wars (@starwars) на Апр 19, 2019 в 12:01 PDT

Това значи, че Disney са платили 120 милиона $ , без в тази сума да включваме разноските към маркетинга, написа Dark Horizons. Ето това е явен индикатор, че не считат да пестят средства.
 Netflix, Disney+ и за какво акциите на стрийминг платформата регистрираха спад
Disney+ към този момент трансформира играта (поне за Netflix)

Удар под кръста за Netflix

А преди да сме видело каквото и да било деяние от The Mandalorian от Collider разбираме, че студиото е дало зелена светлина на режисьора Джон Фавро за втори сезон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР