През месец октомври в област Враца са регистрирани 48 пътно-транспортни

...
През месец октомври в област Враца са регистрирани 48 пътно-транспортни
Коментари Харесай

Смъртта на пътя: Двама души са загинали в катастрофи във Врачанско през октомври

През месец октомври в област Враца са регистрирани 48 пътно-транспортни катастрофи, от които 14 са тежки, излиза наяве от месечния доклад на Министерство на вътрешните работи в града под Околчица. При злополуките са починали 2-ма и са ранени 15 жители. В съпоставяне със същия месец на миналата година, тежките ПТП-тата са с 13 по-малко, починалите са с 1 повече, а ранените са с 5 по-малко. През месеца за открити нарушавания на водачите са формирани 616 акта, 3515 елементарни фиша и 3820 електронни фиша/клипа, издадени за открити нарушавания на скоростта.
Установени са 46 водачи, използвали алкохол или наркотични субстанции. За неизползване на предпазни колани и каски са наложени 126 санкции, за недееспособност – 39, за шофиране без наложителна застраховка „ Гражданска отговорност “ – 51.
През месеца са издадени 285 заповеди за използване на насилствени административни ограничения по Закона за придвижване по пътищата, като са прекъснати регистрациите на 48 бр. МПС. Проведени са 34 бр. профилирани полицейски интервенции по сигурност на придвижване по пътищата. Изпратени са 22 бр. сигнални писма за обезпечаване сигурността на придвижването по пътищата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР