През месец октомври миналата година LG потвърди, че разработва сгъваем

...
През месец октомври миналата година LG потвърди, че разработва сгъваем
Коментари Харесай

Патент показва дизайна на сгъваемия смартфон на LG

През месец октомври предходната година LG удостовери, че създава сгъваем смарт телефон, само че не заяви никакви детайлности за новото мобилно устройство. Върху новия смарт телефон отчасти пролива светлина новият патент, оповестен от самата компания.

В патента се споделя, че смарт телефонът има външен еластичен екран. LG за първи път демонстрира сходно решение. Предишните прототипи на LG имаха екран, който е недосегаем, когато телефонът е прегънат. В прегънат тип от горната страна и изпод се виждат много дебели рамки. Екранът е еластичен, като се сгъва неговата дясна страна.



В разгънат тип смарт телефонът може да се употребява като таблет. В патента е показано, че се употребява шарнирен механизъм. Подобно на сгъваемите смарт телефони на другите компании, и при смарт телефона на LG потребителският интерфейс автоматизирано се приспособява към другите форм фактори. При потреблението в режим на таблет, спомагателната междинна част на екрана се употребява за проявлението на най-често употребяваните приложения. Патентът разказва и масив камери, който може да се употребява за правене на фотоси с разнообразни фокусни дистанции, както и за генерирането на 3D изображения.

Да отбележим, че към този момент това е единствено патент. Той не подсигурява, че сгъваемият смарт телефон на LG ще има точно подобен дизайн. Досега се предполагаше, че устройството ще бъде показано на идната CES 2019, само че тази информация не бе доказана. Според новата неофициална информация, сгъваемият смарт телефон на LG ще бъде показан през третото тримесечие на тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР