През май Vivacom ще зарадва всички свои клиенти с актуални

...
През май Vivacom ще зарадва всички свои клиенти с актуални
Коментари Харесай

Vivacom предлага актуални модели смарт устройства на месеца

През май Vivacom ще зарадва всички свои клиенти с настоящи модели смарт устройства на месеца.

Потребителите ще имат опцията да се възползват от 5G смарт телефоните от ново потомство MOTOROLA G53 5G, HONOR MAGIC5 LITE 5G и XIAOMI REDMI NOTE 12 PRO, както и да добавят своята стилна визия със забележителния смарт часовник SMART WATCH HUAWEI GT3 SE. Вълнуващите оферти включват още и игрална подпора PlayStation 5, а също и смарт тв приемник TCL 55P635 за повече неограничени занимания и телевизионно преживяване в 4K резолюция.

Смартфоните ще могат да бъдат закупени във всички магазини на телекома или онлайн на лизинг за 36 месеца при подписване на 24-месечен контракт за проект Unlimited 100. Така може да вземете MOTOROLA G53 5G на специфичната цена от 7,98 лв. на месец на лизинг, HONOR MAGIC5 LITE 5G за 15,98 лв. на месец на лизинг, XIAOMI REDMI NOTE 12 PRO със слушалки BUDS4LITE на същата марка за 18,98 лв. на месец на лизинг и SMART WATCH HUAWEI GT3 SE за 9,98 лв. на месец на лизинг.

PlayStation 5 ще бъде наличен за потребителите на специфичната цена от 42,98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца, а смарт тв приемник TV TCL 55P635 – за 22,98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца при подписване на 24-месечен контракт за EON Premium.

MOTOROLA G53 5G разполага със скоростна 5G мрежа, усъвършенствана 50-мегапикселова камера с технология Quad Pixel и 6,5-инчов екран с 120Hz периодичност на освежаване.

HONOR MAGIC5 LITE 5G е оборудван с 64-мегапикселова тройна камера, закривен OLED екран с периодичност на освежаване от 120Hz и със скоростна 5G мрежа.

XIAOMI REDMI NOTE 12 PRO 5G идва в комплект със слушалки REDMI BUDS 4 LITE, които са извънредно леки и с дълъг живот на батерията до 20 часа. Устройството е оборудвано с AMOLED екран с 120Hz периодичност на освежаване, 67W tube зареждане и 50-мегапикселова съществена камера с функционалност за оптична стабилизация.

SMART WATCH HUAWEI GT3 SE е грациозен и моден избор, който има 14 дни живот на батерията и мониторинг на съня. Съвместим е и с Android, и с iOS. 1,43-инчовият AMOLED пъстър екран на часовника се намира върху 35,6 гр тяло,3 с резолюция 466 × 466 пиксела, с цел да ви обезпечи запаметяваща се панорама, както и комфортно нагласяване без изпитание.

PlayStation 5 е с включен втори спомагателен контролер и поддържа игри за Play PS5 и PS4. Устройството идва с две игри – God of War Ragnarök и Gran Turismo 7 Standard Edition.

TV TCL 55P635 разполага с 55-инчов 4K екран, с HDR10 технология и аудио технологията Dolby Audio за бездънен, явен и мощен тон. Повече информация може да намерите ТУК .

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива активност в осем страни и има над 15 милиона консуматори и близо 15 000 чиновници. United Group обезпечава най-широкото мрежово покритие в

района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.

От юли 2020 година Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгл
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР