През изтеклото денонощие дежурните екипи на пожарната в Русе са

...
През изтеклото денонощие дежурните екипи на пожарната в Русе са
Коментари Харесай

6 сигнала вдигнаха на крак огнеборците в Русе

През изтеклото денонощие дежурните екипи на пожарната в Русе са имали 6 сигнала за катастрофи

Вчера сутринта, сред 08:44 и 11:35 часа, огнеборци от РСПБЗН–Сливо поле и Втора РСПБЗН са взели участие при очистване на зародил пожар в селскостопанска сграда в с.Ряхово. Пожарът е премахнат на повърхност към 100 кв.м., като огънят е унищожил покривна структура - 100 кв. м., фураж на бали, и постройката. Най-вероятната причина за зародилия пожар е немарливост при боравене с открит огън.

Два пожара в сухи треви са гасили екипи на РСПБЗН - Ветово и Първа РСПБЗН, надлежно в гр. Ветово на повърхност от към 2500 кв.м и по пътя сред с. Мечка и с. Тръстеник, на повърхност към 11000 кв.м. Те са премахнати без вреди.

Снощи в 21:13 часа пожарникари от Втора РСПБЗН са посетили адрес на ул. Петрохан в Русе, където са гасили запалване в боклуци в железен резервоар за боклук, също ликвидирано без вреди.

За времето от 22:55 до 00:20 часа пожарникари от Две могили са работили в региона на с. Обретеник, където са пратени, поради зародил пожар в сухи треви и шубраци. Потушили са пожара на повърхност към 2000 кв.м, без вреди. Още един подобен пожар са гасили и беленските пожарникари тази нощ, сред 00:11 и 04:11 часа. Произшествието е зародило в околност край с.Кривина и пожарът е сподавен на повърхност от към 16000 кв.м.

Тази заран екип на Първа РСПБЗН е пратен за гасене на пожар в боклуци в гр. Русе на ул. “Кръстец “. Ликвидиран е без вреди на повърхност към 60 кв.м., сред 06:10 и 07:20 часа.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР