През изминалия уикенд Ким Кардашиян и Кание Уест бяха сред

...
През изминалия уикенд Ким Кардашиян и Кание Уест бяха сред
Коментари Харесай

Как Кание Уест ходи на сватба

През миналия уикенд Ким Кардашиян и Кание Уест бяха измежду гостите на сватбата на сътрудника на рапъра 2 Chainz. Събитието се организира с Маями, а звездната двойка предстоящо съумя да се трансформира в по-коментирана от младоженците.

Причината не е изключително изненадваща - визията. Но този път Ким някак по-лесно ще я приемем с нейната електриковозелена рокля с надълбоко деколте и висока цепка . Съпругът й обаче си е за чиста двойка във връзка с жанр.

 Снимка 374116

Сако на голо, само че чехли с чорапи ... Защо, за какво, за какво?! Надали и Уест може да ни даде добър отговор. Просто по този начин си е решил.

Поне, като му идват такива хрумки, да си намира точния номер чехли. Но не, най-неподходящите за женитба обувки на краката на Кание са и най-малко два номера по-малки. Е, в случай че не друго, са в звук с костюма.

 Снимка 374115

 Какъв подарък получи Кание Уест от порно уебсайт
Какъв подарък получи Кание Уест от порно уебсайт

Докато гибелта ги раздели

Но, цялото това привличане на внимание към избора на рапъра не е по никакъв начин инцидентно. Чехлите са артикул на марката Weezy, благосъстоятелност на Кание. Явно и тук важи правилото, че неприятна реклама няма.

Публикация, споделена от Kardashian Argentina
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР