През изминалите години се опитаха да ме смажат. Опитаха се

...
През изминалите години се опитаха да ме смажат. Опитаха се
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Време е да прекратим експериментите, ГЕРБ ще бъде отново първа политическа сила

" През миналите години се пробваха да ме смажат. Опитаха се да ме трансфорат в боксова круша. Жълти уеб сайтове ме заливаха с мръсотия. Но аз оцелях, не се отхвърлих. Защото знам какъв е залогът. А залогът е доверието на хилядите хора, които повярваха, че могат да се изтръгнат от хватката на Движение за права и свободи, и ме последваха. Оттук нататък битката дружно с тях продължава ".
 
С тези думи се обърна лидерът на листата на ГЕРБ в 9-ти МИР Цвета Караянчева в прочувствено видеобръщение към съгражданите си.

" През миналите години сме виждали доста претенденти от близко и надалеч, които идваха да заявят, че ще спасят Кърджали. Залъгваха ни със сладки приказки и по-късно изчезваха. Не сме им видели очите, тъй като не им пука за нас. Аз пребивавам в Кърджали повече от петдесет години. Не съм кандидатствала за депутат от различен район, тъй като за мен е значимо да познавам паниките и болките на хората в района, в който пребивавам ", съобщи тя.

Тя е безапелационна, че ГЕРБ ще бъде още веднъж първа политическа мощ в страната, а на локално равнище ще резервира втората си позиция. Призова хората да излязат и да гласоподават всеобщо на 2 октомври, с цел да прекратят опитите на гърба на страната.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР