През изминалата седмица се изиграха двубоите от поредния кръг на

...
През изминалата седмица се изиграха двубоите от поредния кръг на
Коментари Харесай

Фаворитите взеха своето в АМФЛ-Варна

През миналата седмица се изиграха дуелите от следващия кръг на четирите шампионата от Аматьорската минифутболна лига-Варна. В тях множеството любимците реализираха триумфи. Ето какво се случи:

Premier лига
Порто iCard победи с 2:1 МФК Монтана в дербито на кръга в Premier лигата. Пенев се разписа два пъти за триумфа и стана Играч на мача, а за противника прецизен бе Камбата.
Fullmax се оправи без проблеми против АМФК Лудата Банда - 5:1. Неделчев стана №1 в дуела след свата си гола. Толкова вкара и Йовчев, а един добави Атанасов. Почетното попадение за изгубилия отбор бе дело на Мишо.
МФК Балерини победи с 4:3 МФК Тича. Възпитаниците на Стоян Жеков изоставаха с 1:3, само че съумяха да извърнат в своя изгода. Митко се разписа два пъти и бе определен за Играч на мача, а по един път това сториха Коко и Маринчев. За противника се разписаха Стефанов (2) и Чефо.

Win 1
WINBET Varna победи с 9:3 МФК Пекарни Чочо в Win 1. Николов изригна с цели пет попадения и стана Играч на мача, а останалите бяха дело на Добрев, Колимечков, Филипов и Тодоров (автогол). Точни за " пекарите " бяха PETELA (2) и Илиев.
Атлетик Провадия би безапелационно с 11:3 Спейс Тийм. По три попадения означиха Дидо Николов и Радича, който бе избран за №1 в дуела, а останалите за спечелилите бяха дело на Овчаров (2), Гунев, Георгиев и Коев. За " космонавтите " вкараха GALE, Калин Колев и Радича (автогол).
ФК Дружба надви с 6:4 против Parkmart. Боянов се разписа два пъти, по един път това сториха Стоянов, Михайлов, Жендов и Желев, а Великов бе определен за №1 в дуела. За съперника вкараха Джибрата, Минчо, Ахмед и Пасков.
TNT излъга с 5:4 Скрита Сила ( Мъдрево). Иванов блесна с хеттрик и сграбчи званието MVP, а по един път се разписаха КАСАБОВ и Йорданов. За мъдревци означиха Ахмед (3) и Георгиев.
АФК Албион излъга с 3:2 The Unity. Добеца, Цоканов и Андреев осъществиха за " островитяните ", а KIKO и Цоканов (автогол) - за " единството ". За MVP бе определен Леонов.
Лудогорец-Доброплодно победи със 7:4 Red Partners, макар че изоставаше с 1:4. Петков (Играч на мача) и Димитров вкараха по два пъти, а по един път - Панайотов, Узунов и Крис. Доктора вкара хеттрик за " алените ", а Бакалов - добави едно попадение.
МФК Волов се оправи против Вино и Мезе, надделявайки с 9:5. Димитров стана MVP, откакто наниза четири попадения. Също с толкоз се регистрира и Хасанов, а Илиев добави едно. За изгубилия отбор точни бяха Тянката (2), Цветков (2) и Димитров.

Win 2
Digital United и Фермополис приключиха 1:1 в Win 2. Головете осъществиха Гастака и Николаев.
МФК Импакт Варна и МФК Монтана направиха 4:4. Карамишев (2), Петров и Хюсеинов се разписаха за символичните домакини, а Мечката (2), Каменов и Пенчука направиха това за противника.
Therma Village надигра с 3:2 FC DJIEN. Атанасов, GAZZA (избран за Играч на мача) и Ташев се разписаха за спечелилите, а Панев и Кирилов - за победените.
Castalia се оправи против Park the bus с 4:2. Бързев блесна с хеттрик и бе избран за №1 в дуела, а Попов се разписа един път. Димитров и Панчев вкараха за съперника.
Red Partners би със 7:2 iGaming. Момчилов порази три пъти противниковата врата и стана MVP, а останалите голмайстори бяха Янев, Василев, Костадинов и Янчев (автогол). За " геймърите " се разписаха Велчев и Неделчев.
Дебелият балет победи с 3:1 МФК Тича 2. Два пъти прецизен бе Василев, който стана Играч на мача, а един път - Великов. За изгубилия отбор означи Недев.

Win 3
ФК Брайтън надигра безапелационно със 7:0 Supporters United FC в Win 3. Илиев се регистрира с хеттрик, което му донесе наградата за №1 в дуела, а останалите бяха дело на Куцаров (2), Котката и Георгиев.
МФК Феникс надигра с 6:2 FC Inazuma. По два пъти точни за триумфа бяха Марков и Колито, който стана №1 в срещата, а по един път - Петров и Пасков. За изгубилия отбор се разписа Радев (2).
АМФК Лудата Банда и Пластхим (Аксаково) не съумяха да се победят - 5:5. Головете за " бандата " бяха дело на Павката (2), Добрев, Гичев и Енчев, а за аксаковци - Игнатов (3), Йорданов и Радо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР