През годините в холивудските продукции сме виждали какви ли не

...
През годините в холивудските продукции сме виждали какви ли не
Коментари Харесай

Синът на Владо Каролев отново ще става баща

През годините в холивудските продукции сме виждали какви ли не занимателни обстановки, през които влюбените двойки, стоящи в центъра на сюжета, схващат, че са на път да станат родители, само че нито една от тях не може да се мери с действителната история на Александър и Валентина Каролеви, които чакат да се снабдят с нов член на фамилията си след няколко месеца. Двамата описаха забавния случай по време на гостуването си в студиото на предаването " Преди обед " по bTV.

По думите им тяхното второ дете, което ще бъде момче, би трябвало да се появи на този свят почти на рождената дата на първородната им щерка Изабела, навършила две години на 21 март т.г. Радостната новина дъщерята на журналистката Весела Тотева научава във Англия, където фамилията живее, освен това едвам два месеца след гибелта на бащата на своя брачен партньор, претърпял случай със сноуборд в Пирин планина. Когато схваща, че ориста ще ги подари с още един правоприемник, тя взема решение да заяви новината на мъжа си незабавно, изпращайки му фотография с позитивния тест за бременност, показващ две черти.

Той обаче не съумява незабавно да проумее какво тъкмо е получил, като в началото даже се тормози, че изображението е на бърз тест за ковид, отчитащ съществуването на заболяването, по тази причина ѝ връща известие с въпроса какво значи това. Тогава тя незабавно му се обажда, с цел да го успокои и да му изясни всичко.

" Там доста постоянно си вършим проби за Covid, даже единствено някой да кихне ", изясни в ефир Валентина, която също по този начин разкри забавния и специфичен метод, по който в предишното е съобщила на Александър за първата си бременност.

 

Това се е случило след края на двайсет и първото издание на Световното състезание по футбол през 2018 година, когато Франция завоюва купата и стана първенец. На идващия ден след решаващия мач с Хърватска, тя купила голям брой шоколадови топки, които наредила като пътека в дома им, отвеждаща до дребен състезателен екип с прикрепена записка, чието обръщение гласяло: " Още един почитател на Манчестър Юнайтед пораства в мен ".

На въпроса дали към този момент имат визия по какъв начин ще кръстят отрочето си, те дадоха отговор, че към момента нямат. Освен това обясниха, че това напълно не е нова процедура за тях, защото през първите три дни, след идването на щерка им, са я наричали просто " бебе Каролев ", тъй като до последно не са могли да ѝ изберат име. Съпрузите споделиха, че в самото начало са мислили да я нарекат Ангелина, само че след това стигнали до извода, че това наименование не ѝ подхожда, по тази причина в този момент считат да изчакат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР