През годините името на Антъни Джошуа е било свързвано с

...
През годините името на Антъни Джошуа е било свързвано с
Коментари Харесай

Антъни Джошуа е свободен, очаква да открие любовта

През годините името на Антъни Джошуа е било свързвано с тези на доста звезди, в това число и със супермоделите Бела Хадид и Кара Делевин, както и с певицата Рита Ора.

Невероятната история на 34-годишният Джошуа, който се издига до международен първенец по бокс, е тематика на диалози още от началото на кариерата му. Много по-малко обаче се знае за персоналния му живот, да не приказваме за сантименталните му връзки. Въпреки че е подложен на мощен надзор поради подвизите си на боксовия кръг, Антъни значително държи персоналния си живот отвън светлината на прожекторите. Веднъж той призна, че поради сложната си кариера няма време да се среща с нови хора и да върви на срещи, а наскоро разкри, че с наслада би оповестил на света, че има сътрудник, когато му пристигна времето, написа " Mirror ".

До момента боксьорът е имал една по-популярна връзка - с някогашната си брачна половинка Никол Уокър. Той бе с танцьорката в продължение на няколко години и даже ѝ подари пентхаус на стойност 500 000 паунда. Впрочем Никол е и майка на детето му - Джей Джей, написа. Въпреки че до момента не е споделял доста за фамилията си, неотдавна хвърли повече светлина за персоналния си живот в предаването " Louis Theroux Interviews ". " Не, нямам другарка сега ", разкри спортната звезда, когато водещият се поинтересува дали е привързан. Той бе запитан и дали ще разгласи обществено, в случай че скоро стане фамилен. " Да, несъмнено. Не бих я крил в загадка ", сподели Джошуа. На идващ въпрос къде си показва да срещне любовта, той отвърна: " Нямам избрани упования за първата ни среща. Мога да срещна бъдещата си жена на всички места - супермаркета, на бензиностанцията... "

По думите му стана ясно също, че когато я открие, би направил всичко за нея. " Бих направил всичко за индивида до мен, желая да се усеща удобно ", заключи Антъни. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР