През годините Дуейн Джонсън много пъти е разказвал историята за

...
През годините Дуейн Джонсън много пъти е разказвал историята за
Коментари Харесай

Историята като от филм - ММА боецът, който е имал само 7 долара

През годините Дуейн Джонсън доста пъти е разказвал историята за това по какъв начин в даден миг от живота си е бил изцяло опустошен и в джоба си е имал едвам седем $.
 Дуейн Джонсън и сложните връзки с татко му Роки - защо съжалява артистът и до през днешния ден
За какво съжалява и до ден сегашен Дуейн Джонсън

Денят на бащата отключва някои рани

Скалата постоянно я е употребявал хем да си припомня от кое място е тръгнал, хем да стимулира всички хора, които са в мъчно състояние, че няма невъзможни неща. Ето за какво артистът приема драговолно историята на ММА боеца  Темба Горимбо .

Роденият в Зимбабве боец направи дебюта си в UFC по-рано тази година, като в първия си мач загуби, само че през месец май съумя да поправи тази неточност и завоюва. След това Горимбо реши да показа, че преди да запише първата си победа в осмоъгълника е имал едвам седем $ в джоба си.

По-впечатляващото е, че боецът е решил да продаде цялата си екипировка и със събраните 7000 $ да обезпечи в родното си село в Зимбабве помпа, тъй че всички там да имат достъп до чиста вода. И през това време е траял да спи на диван в залата, в която тренира, тъй като не може да си разреши друго.

Според GiveMeSport,  историята на Темба Горимбо е доста по-сложна и прочувствена. Когато е на девет години, майка му умира, а четири години по-късно от този свят си отива и неговият татко. Това го тласка към тъмния път на противозаконното копаене на диаманти.

We’ve never met but I had to fly to Miami to look this man in the eyes, hug him and shake his hand. I’ve been moved & motivated by his story He recently won his first fight in the.

He had $7 bucks in his bank account when he won.

He sleeps on a couch in…
— Dwayne Johnson
Един ден обаче полицията го хваща, само че вместо просто арест той се снабдява и с белези по тялото си, поради свирепата атака на полицейските кучета. Всичко това е достигнало до очите и ушите на, който реши да изненада Горимбо по време на негово изявление в Маями.

От видеото, публикувано в обществените мрежи, се вижда по какъв начин  боецът изобщо не е очаквал да се запознае със Скалата. В поста си Джонсън написа, че Темба Горимбо не е желал никаква помощ от него, само че той въпреки всичко е изпитал потребността да му помогне. 
 Дуейн Джонсън, магазинът в Хавай, от който е крадял и какво направи Скалата в този момент
Старите грехове, които Дуейн Джонсън изкупва

Скалата не остава неплатена сметка

И въпреки да не разяснява в какво тъкмо се показва тази помощ, в разнообразни издания се появиха изказванията, че Дуейн Джонсън е подарил на Горимбо изцяло обзаведена къща в Маями, пише Sportskeeda.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР