През февруари модната къща Fendi представи последната колекция, по която

...
През февруари модната къща Fendi представи последната колекция, по която
Коментари Харесай

Ново начало за Fendi след смъртта на Карл

През февруари стилната къща Fendi показа последната сбирка, по която Карл Лагерфелд е работил приживе - есен-зима 2019/2020. След 54 години в ролята си на креативен шеф, на Седмицата на модата в Милано преди дни бе показана и първата сбирка, която не е дело на дизайнера .

След гибелта на Лагерфелд, постът му във Fendi се наследи от Силвия Вентурини Фенди. А от моделите на последното ревю стана ясно, че духът на Карл към момента е жив в стилната къща.

Колекцията пролет-лятото 2020 бе показана в шоурума на стилната марка в Столицата на модата. Котешката пътека бе преобразена в пътека, огряна от светлината на изгряващото слънце - знак на новото начало след гибелта на Карл .
 Снимка 444275

Въздействието бе допълнени от музикалния декор на ревюто - ретро шлагерът " Let the Sunshine In " и други части от преди няколко десетилетия.
 Снимка 444274

Силвия Вентурини Фенди не скри вълнението си от обстоятелството, че точно на нея се пада достойнството, само че и огромната отговорност да даде звук на това ново начало. А показаните модели ни настройват на ретро вълна с естествените, пастелни цветове и комбинациите с кожа.
 Снимка 444276

Те са следващото подсещаме, че Fendi е марка с дълга история, в която обаче настоящото е постоянно на напред във времето .
 Снимка 444277

 Карл Лагерфелд и каква е повода цялостен живот да носи ръкавици
Защо Карл Лагерфелд постоянно носеше ръкавици

Един от многото комплекси на дизайнера

Флоралните претекстове също не са пропуснати, а акцент в сбирката са връхните облекла , с които сигурно няма да останем незабелязани на улицата. Те също по този начин пресъздават присъщия за Карл контур, написа GQ Style.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР