През декември миналата година Оливия Хъси и Леонард Уайтинг обвиниха

...
През декември миналата година Оливия Хъси и Леонард Уайтинг обвиниха
Коментари Харесай

Какво се случва с делото за секс сцените от “Ромео и Жулиета

През декември предходната година Оливия Хъси и Леонард Уайтинг упрекнаха Paramount в полова употреба поради голата сцена в " Ромео и Жулиета " на Франко Дзефирели. Причината: двамата са били още младежи, до момента в който снимат кино лентата. Било им е казано, че фрагментите обезателно би трябвало да се снимат, в противоположен случай продукцията е щяло да се провали.

По заведеното от Оливия Хъси и Леонард Уайтинг дело към този момент има своето развиване. Миналата седмица стана ясно, че в свое авансово решение арбитър Алисън Макензи заема страната на студио Paramount и отхвърля изказванието, че във кино лентата от 1968 година са измъчвани деца. Според нея няма безапелационни причини за това, че филмът е " задоволително полово внушаващ от позиция на закона ".

Актьорите, които по време на фотосите на " Ромео и Жулиета " са на 15 и 16 години, възнамеряват да апелират. По думите на юриста им Соломон Гресен деца няма по какъв начин да се съгласят с потреблението на " тези фрагменти " и печелят от тях без да са дали единодушие. Той ги назова " доста млади наивни деца от 60-те години на предишния век, които не са разбирали какво ги чака ".
 Оливия Хъси и Леонард Уайтинг

Оливия Хъси и Леонард Уайтинг

Оливия Хъси и Леонард Уайтинг настояват, че на снимачната площадка са се държали по този начин, като че ли извършват сексуален акт, в резултат на което са претърпели душевен и прочувствен стрес и даже са губили благоприятни условия за работа. Обезщетението, което са желали за това, е 100 милиона $, написа Guardian.

От Paramount назовават спомените на актьорите " изцяло подправени и лъжесвидетелства ".

В отговор двамата споделят: " Чакахме 55 години за правдивост. Предполагаме, че ще би трябвало да изчакаме още ", явно намеквайки, че нямат желание да се откажат от делото.
 Оливия Хъси, Леонард Уайтинг и за какво актьорите от
Голите подиуми, поради които Ромео и Жулиета отиват в съда

Защо се стигна дотук

Франко Дзефирели, режисьорът на " Ромео и Жулиета " от 1968 година, почива през 2019 година, като по-рано тази година синът му Пипо Дзефирели разкритикува позицията на двамата артисти с обяснението, че сцената е " надалеч от порнографска ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР