През август, постепенно започвате да осъзнавате възможностите си, Раци. Разкриват

...
През август, постепенно започвате да осъзнавате възможностите си, Раци. Разкриват
Коментари Харесай

Раци, през август може да задоволите всичките си желания

През август, последователно стартирате да осъзнавате опциите си, Раци. Разкриват се гениите ви. Късметът е на ваша страна и се появявате на точното място в точното време. Ако желаете, разполагате с ресурсите, с цел да извършите живота си обогатен с благоденствие и комфорт. За да ви оказват помощ да постигнете това малко знамение, околните ви поемат начинания, без да се постанова да ги молите. Проектите ви се поддържат от хора, които имат силата да ги осъществят. В този обаятелен климат може би се чудите къде е казусът. Той към момента е олицетворен от Плутон в Козирог, който е в ретроградно придвижване. Той е и повода, макар че всичко върви по най-хубавия метод, да се тревожите. Този месец бъдете сигурни, че няма да се появят неприятни изненади от нищото. Всичко е наред.

Можете да отидете на отмора със спокойна душа. Въпреки че атмосферата ви подтиква да си починете, вие не се съвземате изцяло. Мислите за началото на образователната година, тъй като желаете да сте подготвени. И по този начин, до момента в който лежите на обичания си шезлонг, научавате за вашия бранш и неговото бъдеще. Финансовият бранш работи като по знамение. Парите постъпват, а вие не обръщате внимание на разноските. Въпреки че можете да си го позволите, легендата гласи, че когато Венера е ретроградна, е по-добре да отложите скъпите покупки! Имайте го поради.

Съвет на месеца: Задоволяването на желанията ви се крие в способността ви да изразявате ясно какво желаете и в подобаващия миг. Меркурий и Юпитер ви предизвикват, тъй че го направете!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР